Zonnige Zeilvakanties
Meezeilen
Submenu Meezeilen

Meezeilen

Meezeilen op een zeiljacht op de mooiste plekken ter aarde!

Hijs het grootzeil. Voel de adrenaline als de wind het zeil doet bollen en jouw zeiljacht snijdend door de golven snelheid maakt. Een milde bries wappert door je haar en blaast de zilte zeelucht op je lippen. Laat je in slaap wiegen op het dek door de deining van de golven en de heerlijk lome zonnestralen op de zonovergoten helder blauwe zee. Hoe jij je meezeil vakantie ook wilt beleven, Zeilnet maakt jouw onvergetelijk zeilavontuur mogelijk! Zie video meezeilen.

De zeilgebieden

Zeilnet organiseert zeilvakanties waarbij je kunt meezeilen op een prachtig zeiljacht in GriekenlandTurkijeKroatiëItalië,  IbizaMallorca  , Portugal , Canarische Eilanden en Caribbean.

Als meezeiler kun je genieten van al het goede wat een zeilvakantie te bieden heeft. Heerlijk relaxen op het dek of de ervaren schipper een handje helpen met bijvoorbeeld het hijsen van de zeilen. Jij bepaalt. Het is jouw zonnige meezeilvakantie!

Vragen? Neem gerust contact op

De voordelen van meezeilen op een rijtje:

  • flexibiliteit en vrijheid
  • geen zeilervaring nodig
  • de mooiste vaarroutes
  • ontmoeting en gezelligheid
  • ideale gezinsvakantie

Boek nu een meezeilvakantie of lees verder voor meer informatie over meezeilen

Meezeilen met onze meezeilvakanties, al jaren een begrip

Als meezeiler kom je lekker ontspannen aan op de bestemming. Je wordt op de boot ontvangen door één van onze ervaren schippers. Op de eerste middag/avond maak je kennis met de andere meezeilers van deze zeilvakantie. Hoe groot de groep is hangt af van het type boot, maar varieert van 5 tot 8 deelnemers per zeiljacht dat meezeilt.

De 8 of 15 daagse zeiltocht voert je langs mooie baaitjes, naar gezellige restaurants, interessante plekken en leuke plaatsjes.

Onze meezeilende deelnemers

Wie zeilen er mee? Tijdens de zomervakantie/schoolvakantie (juli/augustus)  gaan voornamelijk families met kinderen/tieners mee.
Buiten de schoolvakantie gaat gemiddeld  zo'n 80% van de deelnemers solo mee, anderen als stel of als vrienden. Allemaal hebben ze zin in avontuur, zon, zee, zeilen en gezelligheid.  Leuke mensen ontmoeten, lekker sportief in de weer met zeilen, snorkelen. Kortom een echte Zonnige Zeilvakantie.

Menig deelnemer van een meezeil vakantie wordt zelf enthousiast zeiler gaat nog een keer met ons mee. Pas dus op: meezeilen werkt verslavend!

Schippers

Onze schippers zijn enthousiaste zeilers, houden van gezelligheid en zijn graag actief in de weer met mensen. Met hun ervaring in de zeilgebieden en de liefde voor het zeilen zijn ze de perfecte gastheer/gastvrouw aan boord van je zeiljacht. Zij zullen in overleg jouw vakantie perfect afstemmen op jouw wensen.

Familie zeilen – Meezeilen met kinderen

Gezinnen met kinderen kunnen ook meezeilen. Je zeilt met je eigen gezin, een enthousiaste Zeilnetschipper op een zeiljacht in een vloot met andere Nederlandse gezinnen. Voor meer informatie over gezinszeilvakanties van Zeilnet klik hier.

De Zeilnet zeiljachtenvloot

Wij varen met moderne, comfortabele, snelle zeiljachten die volledig zeewaardig zijn uitgerust en voldoen aan de gestelde charter-eisen. De gescheiden cabines met zowel dubbele als enkele kooien, grote salon, koelkast, toilet/douches, dekdouche, compleet uitgeruste kombuis, grote kuip en makkelijke zwemtrap zorgen voor een prettig verblijf aan boord.

Meezeilen is flexibiliteit en vrijheid

Aan boord van ons eigen zeiljacht zijn alle ingrediënten aanwezig om lekker onafhankelijk op een onvergetelijke zeilvakantie te zijn. We bepalen zelf het tempo en hoeveel stops we onderweg maken. Heb je zin om in een prachtige snorkelbaai of bij een gezellig terras aan te leggen dan doen we dat. Of wil je op zoek naar dolfijnen? Dan regelen we dat toch. Dát is meezeilen met Zeilnet!

Zeilervaring is niet nodig

Meezeilen is vooral vakantie. En je hebt voor deze zeilvakantie geen zeilervaring nodig. Wil je tijdens de vakantie wat leren van het reilen en zeilen aan boord van een modern zeiljacht? Geen probleem want de schipper geeft graag het roer aan jou over en brengt je de basis van het zeilen bij. Maar als je gewoon op het dek wilt relaxen is dit geen probleem. Je hebt immers een vakantie geboekt.

Eten en drinken

De kosten voor eten en drinken, havengelden, brandstof en dergelijke worden betaald uit de scheepskas. De gasten beheren deze kas en naar goede gewoonte is de schipper hiervan vrijgesteld. De kosten per persoon bedragen afhankelijk van uitgavepatroon gemiddeld € 150/200 per week en voor persoonlijke uitgaven € 20/25 per dag. Het al dan niet "breed uitmeten" in de taveernes is hier medebepalend.

Vragen? Neem gerust contact op met ons of regel direct een geweldige Zeilnet meezeilvakantie

video over meezeilen
onze schippers
reviews
veelgestelde vragen

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.