Antwoorden op veelgestelde vragen over het coronavirus. Lees meer
Zonnige Zeilvakanties
2016-zeilen-caribbean-tobago-cays.jpg
Submenu Meezeilen

Zeiljacht Northwind 47

Type Zeiljacht:

De NorthWind 47 is een zeer comfortabel zeiljacht met veel luxe van bijna 15 meter lengte. Het wordt ook wel de Spaanse versie van de fameuze Oyster-yachts genoemd. Op de NorthWind 47 is plaats voor 4 gasten in 2 hutten. Een ruime gastenhut met eigen sanitair in het achterschip (meerprijs) en een comfortabele hut voor gasten in het voorschip. Dus volop ruimte aan boord. Aan boord zijn een ervaren schipper en maat. In de ruime kuip heb je een mooi overzicht over het schip en in de ruime salon heb je volop zicht op de omgeving. De Noorse schipper/eigenaar Harald maakt met dit schip een rondreis door de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden en vervolgens gaat hij naar de Caribbean.

De schipper's

Paul (Nederlands) en Harald (Noors) zijn gepassioneerde zeilers, die hun passie graag met jullie, de medeavonturiers, wil delen! Mensen die een vakantie willen waarin aktie en avontuur, ontdekken, genieten en plezier beleven, de hoofdingrediënten zijn, zullen een vakantie als deze zeer kunnen waarderen. Onvergetelijke zeilvakanties, gemoedelijk in kleine groepjes of met je gezin, tot maximaal 4 personen. Het meenemen van gasten is voor Harald geen commerciële bezigheid. Voor hem is het belangrijk om samen een leuke tijd te hebben en al het moois wat er onderweg te zien en te beleven valt met elkaar te delen.

Vissen op zee

Onder het varen is het mogelijk om het menu aan boord wat uit te breiden. Het vissen op zee kan een waar avontuur zijn. Daarom is er aan boord visgerei aanwezig. Wanneer een mooie vangst word binnen gehaald eindigt de vis meestal op de boordbarbeque voor een gezamenlijk supervers zeebanket!

Zwemmen, snorkelen en dinghy-sailing.

Op het schip zijn snorkelsets aanwezig. In de vele baaien is het water heerlijk van temperatuur om te zwemmen en kun je met de snorkel het onderwaterleven verkennen. Ook is een zeil-dinghy aanwezig om lekker te spelevaren in de baai.

Over de Northwind

Alle zeilen van de het jacht zijn uitgevoerd met een zogenaamd rolsysteem en zijn daardoor eenvoudig te bedienen. Het schip beschikt over meerdere zeilen, zodat er voor elke wind een zeil gezet kan worden om optimaal te kunnen zeilen. Het is een stabiel schip met veel comfort, zodat je je altijd veilig voelt.
Het zeilschip is voorzien van de meest moderne communicatie-, navigatieapparatuur en instrumenten. Alle veiligheidsmiddelen zijn aanwezig zoals een 6-persoons zelf-opblaasbaar reddingsvlot en natuurlijk genoeg zwemvesten.

Het schip wordt aangedreven door een 110pk sterke Volvo Penta dieselmotor. Voor de stroomvoorziening is er een dieselaggregaat en zonnepanelen aan boord aanwezig.
De Northwind 47 is een ruim rond schip met royale gangboorden. Op de dekken kun je heerlijk zonnen, zitten op zitbanken op het achterdek of in de kuip, of gezellig samen aan tafel eten. Er is zelfs een boordbarbeque aanwezig om zelfgevangen vis te grillen!

Indeling:

meezeilen Mallorca, Ibiza, Griekenland, Kreta, Malta, Spanje, Canarische Eilanden 

 • 1 = master cabin
 • 2 = front cabin
 • 3 = crew cabin
 • 4 = privat toilet/shower
 • 5 = shared toilet/shower
 • 6 = kombuis
 • 7 = zitruimte salon
 • 8 = kaartentafel

Overige Bijzonderheden en Veiligheidszaken

 • Het schip is voorzien van een ontziltingsinstallatie die, per uur zo´n 140 liter, zout- in zoetwater kan omzetten. Er is dus voldoende water om te douchen enz.
 • Beddengoed en handdoeken zijn op het schip aanwezig;
 • Er is een zespersoons-rubberboot met buitenboordmotor aanwezig op het schip;
 • Tevens zijn er 5 complete snorkelsets, 3 werphengels en 2 sleeplijnen om voor een heerlijk zeebanket te zorgen;
 • Voor iedere passagier is er een reddingsvest aan boord aanwezig. Het dient, wanneer de schipper hiertoe opdracht geeft (bijv. bij zware zeegang), verplicht gedragen te worden;
 • Op het schip is een 12v en 220v elektriciteitsvoorziening met in elke hut een contactdoos;

Verder aan boord:

Aan boord zijn lakens, kussens, dekens en handdoeken. Hierdoor is het niet nodig om met overvolle koffers te reizen. De ervaring leert dat 10 kg handbagage ruim voldoende is, zelfs voor een reis van twee weken. Bij voorkeur is de bagage verpakt in een zachte weekend- of sporttas. Deze zijn aan boord gemakkelijk weg te bergen. 

 

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.

Vraag een offerte aanNeem contact op