Zonnige Zeilvakanties
2016-zeilen-ibiza-1.jpg
Submenu Meezeilen

Zeiljacht Bavaria 430 meezeilen Ibiza

Het jacht is 13,4 meter lang, 4 meter breed en steekt 1,65 meter diep. Gebouwd in 1992 volgens specificaties van de Germanischer Lloyd. In die tijd bouwde Bavaria jachten die de competitie aangingen met de topklasse, zoals de met kevlar versterkte romp die het schip heel sterk maakt.

De Indeling

Het zeiljacht is in topconditie en biedt 5 gasten een schip met een schipper met 20 jaar ervaring op de Europese wateren. De indeling is 2 x 2 persoonscabines en een cabine met 2 stapelbedden. 

In de salon een gezellige rondzit tegenover de goed uitgeruste kombuis. Douchecabine met toilet en een tweede toilet. Twee watertanks met 350 liter en 2 brandstoftanks met 350 liter.

De uitrusting

Alle veiligheidsmiddelen zoals marifoon, Ipirb, Plb, AIS, Navtex, reddingvesten, veiligheidslijnen en een reddingvlot, verzekeren de veiligheid. Navigatie met 3x GPS, kaartplotter, radar, pilots en zeekaarten. Met 2 ankers is het schip prima op zijn plek te houden.

Een ruime kuip van waaruit de gehele zeilvoering van worden gedaan. Het rolgrootzeil en de rolgenua maken elke zeilvoering mogelijk. Het zwemplateau maakt te water gaan en aan boord komen heel makkelijk.

Zonnepanelen zorgen voor de energievoorziening en door de omvormer kunt u mobiele telefoons opladen.

Aan boord zijn verder snorkelsets,  een duikset en een dinghy met motor.