Zonnige Zeilvakanties
Meezeilen Turkije

Meezeilen Turkije

Welkom aan boord en ga relaxt meezeilen in Turkije  

Zeil mee op een zeiltocht langs de mooie zuidkust van Turkije. Geniet elke dag van de zon en het schoonste zwemwater. Relax op het dek of ga juist actief meezeilen. De schipper leert je de fijne kneepjes van het zeilen en kent het gebied als geen ander. Wij doen er alles aan om jou zorgeloos te laten genieten. Het is per slot van rekening jouw zeilvakantie!

 

Orhaniye en Mamaris

Onze meezeilreizen starten in het levendige Marmaris of het rustieke plaatsje Orhaniye.  Marmaris wordt omringd door groene bergen en ligt aan een prachtige en goed beschutte fjordachtige baai. Een levendige boulevard, vele terrasjes, een exotische oosterse bazaar, uitstekende restaurants en aan de rand van dit geheel een perfect uitgeruste jachthaven.
De meer dan 300 dagen zon per jaar garanderen een heerlijk warme vakantie.

Het zeilgebied:

De zuidkust van Turkije is bezaaid met lagunes, inhammetjes, baaien en strandjes en vormt een schitterend vaargebied voor de avontuurlijke zeiler.

Zeilen, zwemmen, snorkelen, modderbaden nemen, excursies het binnenland in, de mogelijkheden zijn flink gevarieerd. Er zijn maar weinig jachthavens onderweg, zodat deze meezeilreis een echt avontuur in de natuur en ver van drukte en lawaai. Op de vele ankerplaatsen bevindt zich altijd wel een restaurantje, zodat er ‘s avonds heerlijk genoten kan worden van allerlei Turkse specialiteiten.

Kortom, het zeilgebied van Turkije heeft alles om jouw meezeil vakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Vertrekdata meezeilen Turkije:

Klik hier voor de prijzen en vertrekdata

Vragen? Neem gerust contact op met ons of boek direct een geweldige Zeilnet zeilvakantie

meer weten over meezeilen
onze schippers
reviews
veelgestelde vragen

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.