Antwoorden op veelgestelde vragen over het coronavirus. Lees meer
Zonnige Zeilvakanties
Zeilboot huren Caribbean

Zeilboot huren Caribbean

Huur een zeilboot in de paradijselijke Caribbean

De Caribbean is een heerlijk gebied om een zeilboot te huren. Laat je meevoeren op de deining van de oceaan richting één van de eilanden. Het klimaat is heerlijk warm en de natuur is schitterend. De Caribische eilanden zijn paradijselijk met witte stranden, wuivende palmbomen en turquoise baaien langs de kust. In het binnenland liggen watervallen en mineraalbaden verscholen in groene, tropische bossen.
Beleef de Caribische sfeer in de gezellige, levendige plaatsjes. Geniet van het exotische eten en de swingende muziek die uit bontgekleurde huizen klinkt. Ga voor anker in een idyllische baai en neem een duik in het warme water. De wereld onder water is betoverend. Felgekleurde, tropische vissen zwemmen tussen schitterende koralen en riffen. Huur een zeilboot in de Caribbean en geniet van een fantastische zeilvakantie.

Zeilboot huren Caribbean

Een zeilboot huren (bareboat) in de Caribbean is eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar. Lees meer over onze werkwijze, tarieven en onze hoge kwaliteitsstandaard op de speciale informatiepagina zeilboot huren.

Typisch in Caribbean

 • Prachtige zandstranden met palmbomen
 • Snorkelen tussen kleurige koraalvissen
 • Zonnigste winterbestemming ter wereld
 • Voor anker in baaien en achter het rif
 • Rum punch en piña-colada
 • Zelfgevangen vis
 • Walvissen, dolfijnen, vliegen vissen en tonijnen
 • Constante oostpassaat, windkracht 4 tot 6
 • Swingende merengue, reggae, soca en calypso
 • Vrolijke en zorgeloze Caribische volkscultuur
 • Zeewater en wind hele jaar 28-30C

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie. Of kijk nu in ons online systeem bij Hoe huur ik een zeilboot. Vul je criteria in en bekijk de lijst van beschikbare zeilboten.

Het Caribisch zeilgebied

Het Caribisch zeilgebied strekt zich uit van Florida tot Venezuela. In het zuidelijke deel van dit gebied liggen de tropische paradijsjes die de Windward Islands genoemd worden. Het ene eiland is smaragdgroen en bergachtig met uitbundige junglepracht en kleine tussen palmbomen verscholen West Indische dorpjes. Het andere niet meer dan een met een tiental wuivende palmbomen begroeide witte zandplaat in een turkooizen koraalzee. Al deze schitterende eilanden maken van de Windwards een droombestemming om met je gehuurde zeilboot naar toe te varen.

Klimaat en beste reistijd

Reizen is het gehele jaar door goed mogelijk in het Caribische gebied, maar de beste reistijd is de droge periode, die valt tussen december en juni. Constante passaatwind uit noordoost of oost, windkracht 4 tot 6. ’s Zomers lichtere winden en dit is ook de regentijd op de Caribische eilanden: seizoen waarin wervelstormen kunnen voorkomen. Buien zijn krachtig tot stormachtig en meestal van korte duur. November en juni zijn overgangsperiodes van nat naar droog seizoen.

Vertrekhaven

Onze starthavens: Martinique, St. Lucia, Guadeloupe, Antigua, St. Maarten, BVI/Tortola, Grenada

Vele tevreden vakantie vierende zeilers gingen je al voor. Lees hun verhalen en reisverslagen en laat je overtuigen van de kwaliteit van onze diensten en zeilboten.

Vraag direct een offerte aan of neem voor meer informatie/vragen contact met ons op

 

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Contact opnemen Offerte aanvragen 

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.

Vraag een offerte aanNeem contact op