Antwoorden op veelgestelde vragen over het coronavirus. Lees meer
Zonnige Zeilvakanties
Zeilboot huren Seychellen

Zeilboot huren Seychellen

Huur een zeilboot in de Seychellen en geniet van een droombestemming

De betoverende archipel van de Seychellen ligt voor de kust van Oost-Afrika. Huur een zeilboot in de Seychellen en geniet van een heerlijk en ontspannen bestemming voor een zeilvakantie. De meer dan honderd eilanden van de schitterende archipel zijn vaak onbewoond en alleen per boot bereikbaar zijn.
De natuur van de Seychellen is prachtig met bijzondere tropische planten, wuivende palmbomen en indrukwekkende zwart granieten rotsformaties op witte stranden. Huur een zeilboot in de Seychellen en ga voor anker in één van de mooie baaien met helder azuurblauw water. Geniet van de kleurrijke tropische vissen en de reuzenschildpadden die tussen de koraalriffen onder je zeilboot door zwemmen. Huur een zeilboot in de Seychellen en geniet van deze parel onder zeilvakanties.

Zeilboot huren Seychellen

Een zeilboot huren (bareboat) in de Seychellen is eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar. Lees meer over onze werkwijze, tarieven en onze hoge kwaliteitsstandaard op de speciale informatiepagina zeilboot huren.

Typisch in de Seychellen

  • Voor anker in baaien en achter het rif
  • Prachtige zandstranden met palmbomen
  • Snorkelen tussen kleurige koraalvissen
  • Zeewater en wind hele jaar 28-30C
  • Reuzenschildpadden
  • Enorme granietblokken en keien

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie. Of kijk nu in ons online systeem bij Hoe huur ik een zeilboot. Vul je criteria in en bekijk de lijst van beschikbare zeilboten.

Het zeilgebied de Seychellen

Een zeilvakantie in de Seychellen concentreert zich voornamelijk op de binneneilanden   bestaan uit Mahé, Praslin en La Digue. Deze eilanden liggen allemaal dichtbij elkaar wat voor korte doortochten zorgt. Er is een getijdenverschil van ruim anderhalve meter. De stroming kan echter, op bepaalde locaties, zoals in smalle kanalen tussen eilanden, veel sterker zijn.

Klimaat en beste reistijd

De zeilomstandigheden zijn er het hele jaar door ideaal. In de maanden mei tot oktober waait er een bijna constante wind uit het zuidoosten. Het droge seizoen valt tussen juli en september. Dit is een periode waar een zo’n 5-6 Bf waait. De natste maanden zijn december tot februari. In deze periode waait er juist een noordwesten wind. De maanden november en april bieden als overgangsmaanden een rustig windje en een kalme zee. De temperatuur is het hele jaar rond de 28 tot 32 graden Celsius.
De Seychellen kennen geen cyclonen.  De wind komt er eigenlijk nooit boven windkracht 7.
Dit is een bestemming voor meer ervaren zeilers. Een zeilvakantie bij de Seychellen is goed te doen voor zeilers die vertrouwd zijn met basisvaardigheden in kustnavigatie.

Vertrekhaven

Onze starthavens: Mahé en Praslin

Vele tevreden vakantie vierende zeilers gingen je al voor. Lees hun verhalen en reisverslagen en laat je overtuigen van de kwaliteit van onze diensten en zeilboten.

Vraag direct een offerte aan of neem voor meer informatie/vragen contact met ons op

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Contact opnemen Offerte aanvragen 

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.

Vraag een offerte aanNeem contact op