Zonnige Zeilvakanties
Zeilvakantie op een Luxe Gulet
Submenu Meezeilenpijltje
Submenu Luxe Guletpijltje

Zeilvakantie op een Luxe Gulet

Vier je zeilvakantie aan boord van een luxe gulet en maak een schitterende cruise.

Je hoeft geen ervaren zeiler te zijn om te komen genieten van een fantastische vakantie op een gulet. Je kunt met een onbezorgd gevoel een van de schepen opstappen en vanaf minuut 1 genieten, ongeacht je leeftijd. Alles is geregeld en de boot is van alle gemakken voorzien. Kom je alleen, met z'n tweeën of met kinderen, of misschien je eigen groep. Alles kan, wij hebben het juiste schip voor je. Compleet met bemanning en volledig verzorgd!

Welkom aan boord, nu alleen nog maar genieten!

Een heerlijke week voor het hele gezin. Lekker in de zon genieten van kristalhelder water, lekker zeilen, het heerlijkste eten en activiteiten aan boord en op het land. De crew neemt je mee naar de mooiste plekjes en laat je de leukste dingen zien. Natuurlijk is er genoeg tijd om te zwemmen, te hiken en... ja... misschien dat de kapitein je wel verrast met een bbq en kampvuur aan land!

Inclusief handdoeken, linnen, schoonmaak, eten, drinken etcetera! De lekker even weg - helemaal goed - zon en zee - alles inclusief vakantie!! 

Prijzen en meer informatie voor meezeilen op een luxe gulet in Turkije en Griekenland

Prijzen en meer informatie voor meezeilen op een luxe gulet in Kroatië

Terwijl de bemanning zorgt voor je bagage, heeft je kapitein alles in orde gemaakt voor de reis en je eigen hut met badkamer is voorzien van alle gemakken, je eigen toilet en douche.

Na een korte introductie gaan we vertrekken. De haven uit, de zeilen gehesen, liggen op het zonnedek begint meteen al het genieten van het water, de zon, zee en de overweldigende omgeving.  Op naar het eerste zwemplekje.

Wat is een Gulet?

Een gulet is meestal een houten zeilboot/motorjacht. Deze jachten zijn gebouwd om op het dek te leven gedurende de cruise en maximaal van de omgeving en natuur te genieten. Aan boord is er een breed dek met plek om te zonnen, binnen- en buiten eetplaats.

Het aantal passagiers dat een gulet kan ontvangen hangt uiteraard af van de lengte, maar varieert in principe tussen 6 en 14 personen. Normaal gezien is een gulet 15 tot 25 meter lang, wat betekent dat er genoeg plaats aan boord is voor iedereen.

Wil je ook mee? Neem gerust contact op

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Contact opnemen Offerte aanvragen 

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.

Vraag een offerte aanNeem contact op