Zonnige Zeilvakanties
Reviews

Reviews -Ervaringen Zeilnet Zonnige Zeilvakanties

Beoordelingen Zeilvakanties - Flottielje - Bareboat - Meezeilen

9.4
9.4
Beoordeling door klanten: 9.4/10
189 beoordelingen op Kiyoh

Wij zouden het heel leuk vinden en zeer op prijs stellen als je ook een review wilt plaatsen om toekomstige Zeilnet zeilers een beeld te geven van jullie indrukken en ervaringen.

Review plaatsen

10.0

Roel

Driebergen

30-10-2023
10.0
Goeie boot en goeie service
Boot was al klaar bij aankomst, goede uitrusting, weinig gebreken, goede uitleg. Ook latere vragen werden snel beantwoord. Week probleemloos gezeild!
9.0

Ron

Versteeg

30-10-2023
9.0
zoals al vele jaren uitstekend
Als cursus organisatie PAOT Lefkas 2023 organiseerden we ook dit jaar weer een een cursusreis voor tandartsen naar Lefkas. Zeilnet heeft weer nze 7 schepen voor de flottielje geboekt bij MG.Yachts. De samenwerking met Zeilnet stamt al uit de tijd =dat ze nog Berend Botje heetten. De service en het enthousiast van Helene Morner is nog onveranderd en een grote steun voor onze organisatie. Dit jaar een dag storm, regen en onweer gehad, maar daar zullen we aan moeten wennen met de klimaatverandering. Een aanrader : Zeilnet en Lefkas !!
10.0

Bart

Leiden

29-10-2023
10.0
Een geweldig mooie zeilreis (bareboat)
Ik weet het nu zeker: de mooiste tijd om in de Cycladen te zeilen is tijdens de herfstvakantie. De beruchte Meltémi wind gaat in oktober liggen. Zeilnet adviseert dit vaargebied vanuit Lavrion te bezeilen. Dat scheelt twee etappes t.o.v. Athene en de plaatselijke base van Athenian Yachts is inderdaad erg goed. Helaas is Lavrion is een erg luidruchtige haven, gelegen tegenover een aantal nachtclubs. Het is daarom aan te raden om al op zaterdag uit te varen, maar dat wisten we niet.
Het zeilgebied is fantastisch. Een aanrader is Sandbar Bay aan de westkant van Kithnos (Kolona Beach).
9.0

Mirjam

Tilburg

16-09-2023
9.0
Een fantastische onvergetelijke ervaring met gezin!
Als volkomen onervaren zeilers hebben wij, onder begeleiding van ervaren schipper Marc, een fantastische zeilreis gemaakt vanaf Corfu. We bezochten prachtige plekken, weg van massatoerisme, en helemaal aangepast naar onze wensen.

Een onvergetelijke ervaring die we niet hadden willen missen en echt een aanrader!
10.0

Rob

Badhoevedorp

15-09-2023
10.0
Een fantastische zeilweek vanuit Kos ⛵️
Voor 5 man een zeilboot huren om in Griekenland een week rond te zeilen ,
Bij toeval terecht geraakt bij Zeilnet , Helen heeft ons prima geholpen dr benodigde akties te ondernemen hiervoor. Vraag en antwoord snel en accuraat wat geresulteerd heeft in een fantastische zeilweek ! Voor herhaling vatbaar
9.0

Rene

Bernheze

14-09-2023
9.0
Fantastische ervaring met gastvrije crew
Het meezeilen op een Gulet in Turkije is een heerlijke manier om te ontspannen. Prachtige baaien om te zwemmen, zeer vriendelijke crew en fantastisch eten. Zeilnet heeft voor ons dit van A tot Z geregeld, met een professionele chartermaatschappij
10.0

Rob de Groot

Vianen

13-09-2023
10.0
Fantastisch
Wij hebben genoten van onze zeilvakantie. Alles was goed geregeld.
10.0

Wijnand

Bavel

03-09-2023
10.0
Kon niet beter
Onder de deskundige begeleiding van Randolf en Sietske hebben we in een fantastische week de eilandenroute in Kroatië gevaren.

Leuke flottielje van 10 boten met gezellige mensen. Onze kinderen (15 en 16 jaar) hebben ook enorm genoten. Absoluut voor herhaling vatbaar.
9.0

Jurgen Delfos

Rotterdam

29-08-2023
9.0
Geweldige Zeilvakantie met Zeilnet in Kroatië
Wij hebben onlangs een fantastische zeilvakantie gehad met Zeilnet in Kroatië. Als familie maakten we deel uit van een flottielje van 10 boten, die door Zeilnet perfect was georganiseerd.

Het eerste wat ons opviel, was de strakke organisatie van de hele reis. Zeilnet had alles tot in de puntjes geregeld, en dat merkte je aan alles. Vanaf het moment van boeken tot het einde van de reis verliep alles soepel en zonder enige problemen. De communicatie met Zeilnet verliep vlot en ze stonden altijd klaar om onze vragen te beantwoorden.

Kroatië zelf is een prachtige bestemming om te zeilen. De adembenemende kustlijn, pittoreske eilanden en helderblauwe wateren zorgden voor een onvergetelijke ervaring. We waren vooral onder de indruk van de diversiteit die Kroatië te bieden heeft.

Onze gehuurde boot via Zeilnet was in perfecte staat en voldeed aan al onze verwachtingen. Het feit dat Zeilnet als tussenpersoon fungeerde, gaf ons extra gemoedsrust, wetende dat we te maken hadden met een betrouwbare partij.

Hoewel de algehele ervaring zeer positief was, vonden we dat 10 boten in de flottielje wel wat veel was. Hierdoor kon het soms druk worden bij bepaalde aanlegplaatsen en activiteiten. Een kleinere groep zou wellicht een meer intieme ervaring hebben geboden.

Een ander punt van feedback heeft te maken met de aankomsttijd in de haven. We werden verwacht om 17:00 uur in de haven aanwezig te zijn vanwege reserveringen. Persoonlijk hadden we het prettiger gevonden als deze aankomsttijd wat later op de dag gepland was. Dit zou ons meer flexibiliteit hebben gegeven, vooral als de wind later kwam

Over het algemeen waren we zeer tevreden met onze zeilvakantie met Zeilnet. De positieve aspecten, zoals de uitstekende organisatie, de prachtige locatie en de kwaliteit van de gehuurde boot, wogen zwaarder dan de kleine verbeterpunten. We kijken met veel plezier terug op deze reis en zouden Zeilnet zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een zeilavontuur in Kroatië.
9.0

Amir

Rotterdam

28-08-2023
9.0
Great Flotilla Experience in Corfu, Greece
Zeilnet made the booking process and registration simple and efficient. The reason we chose a flotilla over a bareboat was for our kids (10 and 12). They found other Dutch kids to play with.
10.0

Mathijn

Haaksbergen

27-08-2023
10.0
Een fantastische reis
We hebben 2 heerlijke weken gezeild door de Griekse wateren. De groep werd snel hecht en de begeleiding was goed. Kortom, wil je zeilen in Griekenland? Zeilnet!
10.0

Nicole Verdonschot

Maastricht

23-08-2023
10.0
Fantastische flottielje week
Leuke groep - prettig palaver - goede flottieljeleiding - ook leuke mensen. Mooie routes - heel erg geslaagd en super herinneringen gebouwd. Ook voorafgaand aan de flottielje was Zeilnet een plezierige organisator. Dank jullie wel.
9.0

Karien Geurts

Gorssel

22-08-2023
9.0
Prachtige ervaring
Dat er nog zulke plekken bestaan! Authentieke, kleine havens met glashelder water. De schipper wist alle mooie plekken en leidde ons daar schijnbaar moeiteloos naartoe.
9.0

Arjen

Oisterwijk

22-08-2023
9.0
Fantastische vakantie in Kornati
We hebben al vaker gezeild met een Zeilnet flottielje, Onze kinderen zijn al studenten en toch gaan ze nog steeds mee. Dat zegt genoeg. De Kornati route voor de derde keer. Complimenten aan de flottielje leiders Sietske en Randolf, die in staat waren om toch weer een paar hele mooie plekjes te vinden, die wij nog niet kenden. Door hun zeer ruime zeilervaring kregen we goede tips en adviezen. En ondanks dat wij Kroatië steeds duurder zien worden, hebben we een paar leuke en betaalbare restaurantjes aangedaan. Wederom een fantastische vakantie!
10.0

Beppie

Soerendonk

22-08-2023
10.0
Fantastisch
Onze verwachtingen zijn overtroffen. Wat een heerlijke week! De eerste keer meezeilen met een flottielje. Zeilervaring hebben we niet dus we gingen mee met 2 schippers, Toon en Julian! Complimenten voor deze twee jongens! We hebben veel geleerd, mooie gesprekken gevoerd en veel mooie plekken gezien!

Onze jongens (12 & 15 jaar) hebben genoten van het zeilen. Ook hadden we een fijne groep waar wij en ook de kids veel plezier mee hebben beleefd. Wij gaan zeker nog eens een keer mee en dan blijven we 2 weken ipv 1! Via zeilnet is alles goed geregeld en geen vraag is teveel!
9.0

Marleen De Grave

Asse

16-08-2023
9.0
Zalige zeilweek !
Mijn eerste zeilweek was een schot in de roos. Een super ervaren kapitein en fijn gezelschap. Het was een onvergetelijke week onder een stralende zon, azuurblauwe baaien, heerlijk Grieks eten in de talrijke pittoreske haventjes. Ideaal om helemaal in de natuur te ontspannen. Prima organisatie en opvolging.
10.0

Roy en Audrey

Hoogeveen

16-08-2023
10.0
Fantastische Zeilweek gehad in Kroatie, die smaakt naar meer!
De Kornati eilanden stonden hoog op onze lijst om te bezoeken en dit ging perfect samen met een zeilvakantie. We hebben het getroffen met het weer, wind en gezelligheid in de flottielje. Onder leiding van Randolf en Sietske hebben we veel gezeild en mooie plekjes aangedaan. Hun ervaring en professionaliteit gaf ons veel vertrouwen. Routes, havens, restaurants en bezienswaardigheden hebben ze perfect georganiseerd.

Waar anderen uit de groep dolfijnen hebben gezien, zullen wij dit hopelijk ook de volgende keer meemaken. Ja, een volgende keer gaat zeker gebeuren, want zo’n week smaakt naar meer!

Groetjes van de ‘Reya’: Roy, Audrey, Joyce en Indy.
10.0

Gerwin en Susan

Huizen

14-08-2023
10.0
Geweldige ervaring in een prachtige omgeving!
We zijn met onze twee kinderen in de eerste week van augustus 2023 meegezeild naar de Kornati eilanden, aan boord van het moederschip. Het was voor ons de eerste keer en vrijwel zonder enige zeilervaring, maar wat was het een geweldig avontuur! Prachtige eilanden, dat warme, helderblauwe water, heerlijk eten, veel gezelligheid met de groep en de kinderen die elkaar al heel snel gevonden hadden. We hebben op de eerste dag al dolfijnen gespot, toen kon het voor onze dochter al niet meer stuk! Flottieljeleiders Randolf en Sietske zijn ervaren zeilers, die veel rust en vertrouwen uitstraalden en assistentie verleenden waar dat nodig was. Dat zorgde voor veel gezelligheid aan boord, ook voor onze kinderen die al vanaf dag één betrokken werden bij het zeilen door eigen taakjes te mogen uitvoeren. Wij kregen alle ruimte om zelf de kneepjes van het zeilen te leren, maar niks was verplicht.

De reis was super geregeld, compliment voor Helene die altijd snel antwoord gaf op onze vragen. Kortom: een week die voor alle vier smaakte naar meer!
10.0

Anong

België

11-08-2023
10.0
Top zeilvakantie in Griekenland!
Een heel leuke ontspannende ervaring met mooie uitstapjes in verschillende havens en prachtige baaitjes. Toffe schipper en co-schipper die ons de eerste kneepjes van het zeilen aanleerden. Een gezellige flottielje groep om mee te zeilen. Zeker voor herhaling vatbaar!
10.0

Tamara

Deventer

07-08-2023
10.0
10 dagen bareboat vanuit Punat, Kroatië
Vanuit Punat weer nieuwe leuke haventjes en baaitjes ontdekt. Meerdere keren dolfijnen gezien, heerlijk gegeten, lekker zwemmen en veel kunnen zeilen. Kortom weer een heerlijke zeilvakantie en weer goed geregeld door Helene. Dank je wel weer!
8.0

Peter

Maarssen

07-08-2023
8.0
superleuke zeilvakantie
Goed georganiseerd en leuke begeleideres.
7.0

Johan

Houten

06-08-2023
7.0
Heerlijk zeilen in Griekenland
We hebben een heerlijke week gezeild in Griekenland. De hadden een geweldige schipper (en flottielje leider) Pieter. Hij wist alle leuke plekken en zorgde voor een goede balans in lol en zeilen. Voor de kinderen was het de eerste keer op een zeilboot en die hebben genoten (vooral als we een wedstrijdje deden). Pieter voelde goed aan wat wij als ouders en de kinderen wilden en bracht dat goed bij elkaar.

Het schip en de verhuurder waren lastig. Bij aankomst waren er veel mankementen en na afloop bleek ook dat de verhuurder trucjes uit wilde halen om de verzekering op te lichten. Jammer en helemaal voor Pieter die als schipper verantwoordelijk was. Uiteindelijk zijn we met veel moeite en vooral lang volhouden er uit te komen.

Zeilnet: uitstekend geregeld. Volgende keer andere bootverhuurder.
10.0

Karel Wagner

Berkel & Rodenrijs

05-08-2023
10.0
Heerlijke week Saronische Golf - Griekenland
We hebben een heerlijke week gezeild in de Saronische golf vanuit Athene. We hadden via Zeilnet een boot gechartered en waren met 2 families aan boord. Een hartstikke leuke manier om samen vakantie te houden. Ik was zelf al eerder in dit gebied geweest, maar ook deze keer werd bevestigd dat het echt een paradijs is. Goed zeilgebied met aangename condities en veel leuke havens om uit te kiezen. Elke haven en elk eiland heeft een heel leuk authentiek eigen karakter. En natuurlijk heerlijk eten en heerlijk weer (wel erg warm in Juli....!).

Alles was geweldig geregeld vanuit Zeilnet en de Chartermaatschappij in Athene. Erg aangenaam. Hartstikke bedank voor een leuke vakantie.
10.0

Jos

Warmond

03-08-2023
10.0
Een fantastische week gehad en goed verzorgd.
Wij hebben een heerlijke week gehad in Kroatië. Elke dag wordt er netjes uitgelegd wat de route is en waar je mogelijk nog heen zou kunnen voor leuke uitstapjes. 's avonds met z'n alle uiteten is ook erg gezellig en vind ik ook een van de leukste voordelen van het flottielje zeilen. Je spreekt zo met elkaar de dag door terwijl je geniet van een heerlijk hapje en drankje. Erg fijne sfeer! Het regelen van deze plekken en restaurants wordt je uit handen genomen en elke avond is dit ook weer netjes geregeld.

Vanuit Zeilnet was alles goed geregeld en ook het contact was zeer prettig en snel. Ik raad het je zeker aan om een keer mee te gaan en ik zou zo weer boeken voor een volgend jaar!
10.0

Karlijn

Lefkas

27-07-2023
10.0
Een onvergetelijke ervaring voor heel het gezin (zelfs de niet-zeilers :-) )
Afgelopen vakantie was de eerste keer dat we met heel het gezin een echte zeilvakantie ondernamen.
Hoewel we zelf graag zeilen, stonden 2 van onze 4 kinderen toch eerder 'twijfelachtig' ten opzichte van een zeilvakantie. Het was dus echt een beetje een 'sprong in het diepe' hoe iedereen de flotiele zou ervaren.

Nu, eerst het praktische vanuit mijn perspectief als de 'aangestelde vakantie-organizatrice': dikke merci aan Helene/Zeilnet voor de ongelooflijk vlotte, informatieve, klantgerichte communicatie en service. Ik heb echt het gevoel dat het voor mij slechts 1 druk op de 'sent' knop van de bevestigingsmail was en dat daarna alles vlotjes werd geregeld! En geen vraag was teveel. Nogmaals merci!

We zijn ook heel positief over de 'EL Yachting'. De boot was zoals verwacht, inchecken/uitchecken ging heel vlot. Er werd heel snel gereageerd op technische vragen/opmerkingen etc.

Wat de flotiele zelf betreft: waar moet ik beginnen ... in 1 woord 'FANTASTISCH'. Het was een perfecte balans tussen het gevoel van 'zelfstandig zeilen' en toch een 'vangnet' te hebben en begeleiding hetgeen heel erg ontzorgde. Pieter, onze flotiele-schipper stond elke dag paraat met rustig, kundig en professioneel advies en informatie. Van de dagelijkse briefings tot aankomst in de havens en het organizeren van de gezamelijke maaltijden.
De uitgestippelde route heeft ons op prachtige plekjes gebracht. Een goede mix tussen rustige baaitjes of een iets bewoonder havenstadje.
Voor de kinderen was de 'flotiele'-formule een schot in de roos: We hebben het geluk gehad te zeilen in een groep toffe mensen en een bende kinderen van vergelijkbare leeftijd die elkaar meteen wisten te vinden.

Ik zou nog kunnen blijven schrijven over deze geweldige ervaring. Maar ik kan niet anders zeggen dan dat het een absolute aanrader is en dat onze verwachtingen in veelvoud zijn overtroffen! Zelfs bij onze 2 'niet-zeilers' :-). Dit smaakt naar meer!
10.0

René

Westland

26-07-2023
10.0
Heerlijke onbezorgde goed georganiseerde week rondom Lefkas
Onze 2e keer met schipper zeilen in flottielje in Griekenland is wederom uitstekend bevallen. Eerste keer rondom Athene, Poros, Hydra, dat biedt ook mogelijkheden tot bezoeken van oudheid; Akropolis, amphitheater en klooster. Ditmaal rondom de prachtige eilanden bij Lefkas. Mooie baaitjes, fijne schipper, heel erg leuke groep, fraaie lunch en zwemplekken tussen de middag, overnacht in bijzondere (kleine) haventjes afwisselend aan kade en met dinghi te bereiken, leuke restaurants. Grieken bijzonder aardig. Helene van Zeilnet ontzorgt en adviseert super, goede boot en Julian was fijne schipper waarvan we veel geleerd hebben. Pieter de flottieljeleider nam
uitgebreid de tijd voor leerzame briefings. Zelfs octopussen en zeekomkommers gezien. Kinderen (en wij) willen volgend jaar weer.
10.0

Kristof

Lefkas

25-07-2023
10.0
Zalige week, super mooie plaatsjes, relaxed zeilen
Onder de deskundige leiding van Pieter hadden we een heel mooie week. We kregen een rondleiding door de mooie eilanden rond Lefkas. Het smaakt zeker naar meer.
10.0

Michelle

Arkel

22-07-2023
10.0
Onvergetelijke ervaring!
Mijn vriend en ik hebben in juni 2 weken meegezeild rond Corfu. Wat een fantastische ervaring! Prachtige plaatsen bezocht die je zonder zeilboot niet snel zal bezoeken. Onbeschrijfelijk prachtige tinten blauw van de heldere zee. Tweemaal dolfijnen gezien, waaronder een school dolfijnen die minutenlang heeft meegezwommen langs de boeg van ons schip! Marc is een ervaren schipper en dat merk je direct door de rust die hij uitstraalt en zijn vakmanschap bij het zeilen en aanmeren. Alexandra en Marc samen zijn een gouden team waarbij iedereen zich direct op zijn of haar gemak kan voelen. Veel gezien, heerlijk gegeten, gezwommen, geluierd, geleerd en ook veel gelachen. Dank je wel Marc en Alexandra!
10.0

Guido

Weesp

21-07-2023
10.0
Heerlijk ontspannen en genieten op Sardinië met Rink en Eline.
Afgelopen week hebben wij genoten van een heerlijke zeilvakantie op Sardinië.
Gedurende de week hebben we diverse mooie baaltjes en locaties aan gedaan. Elke keer werd er voor gezorgd dat we op een perfecte locatie lagen zonder enige concessie.
Sardinië is oprecht schitterend van af het water en als je dan ook nog diverse malen op dolfijnen wordt getrakteerd gedurende de week wordt het alleen maar mooier.
De all-in formule werkte voor ons uitstekend Rink en zeker ook Eline zorgde er voor dat het ons aan niets ontbrak.
9.0

Peggy Lenaerts

Merksplas

18-07-2023
9.0
Zeilen met Huib
Even bekomen, back to reality. Helaas.... Na een prachtige week op de Switch met schipper Huib, nagenieten van het prachtige Corfu, Griekenland. Huib nam ons mee op zijn reis en hield met iedereen rekening. We voelden ons op ons gemak bij deze lieve en zorgzame schipper en heeft ons veel geleerd. We willen zeker terug mee aan boord op deze boot met hem aan het roer of ons aznsturend. Helemaal tevreden!
10.0

Cees

Tervuren, België

12-07-2023
10.0
Een prachtige zeiltocht, goed georganiseerd door Zeilnet.
Mijn zoon Casper en ik hebben samen met onze Griekse schipper Ioannis een zalige zeiltocht van dagelijks 6 tot 8 uur gemaakt langs verschillende eilanden van de Cycladen, waarbij we er voor gekozen hadden niet in havens aan te meren, maar voor anker te gaan in afgelegen baaien, om daar in alle rust te genieten van de schoonheid van de eilanden en het blauwe water van de Egeïsche Zee en elke avond met de dinghy aan land te gaan om in een Taverna te genieten van souvlaki, moussaka, tzatziki, verse vis, geroosterd vlees, Griekse wijn en raki. De reis is fantastisch georganiseerd door Zeilnet. Helene was zeer behulpzaam. Volgend jaar weer!
9.0

Inge

't Veld

16-11-2022
9.0
De service van Helene is altijd uitstekend!
Inmiddels meerdere keren via Zeilnet gehuurd in verschillende landen. De service aan Nederlandse kant is altijd uitstekend. Feedback op de verhuurders is altijd welkom om volgende gasten beter van dienst te kunnen zijn. We hebben (weer) een fijne zeilvakantie gehad!
8.0

Papierwinkel VOF, Ron Versteeg

Amersfoort

29-10-2022
8.0
Weer een mooi jaar cursus en flottielhezeilen in Lefkas, Griekenland
Al jaren organiseert Papierwinkel VOF in samenwerking met Zeilnet, nascholing voor tandartsen in combinatie met flottieljezeilen in Lefkas, Griekenland. Ook dit jaar was de samenwerking met Zeilnet en flottieljeleider Pieter van Strijen wee goed.
Het was voor onze gasten weer een onvergetelijke ervaring.
De schepen waren, zoals al jaren gehuurd bij MG Yachting en daar waren wel wat kleine mankementen op. Het lijkt erop dat MG wat slordig wordt met de uitvoering. Dit konden we goed bespreken met Helene en hopen volgend jaar op een verbetering.
Al met al weer een prachtige ervaring in Griekenland.
10.0

Dominique

Amsterdam

14-10-2022
10.0
Een onvergetelijke zeilreis in Kroatië
Een absolute aanrader. Alles was perfect geregeld. Alle vragen die we hadden over de boot en de reis waren binnen een dag beantwoord. Je krijgt veel nuttige tips en informatie ruim voordat de reis begint waardoor je je perfect kunt voorbereiden.

Volgend jaar weer!
10.0

roderick

amsterdam

20-09-2022
10.0
grandioze tot in de puntjes verzorgde zeilvakantie gehad in de Cycladen.
Heb inmiddels bijna 20 jaar ervaring met toentertijd Berend Botje,nadien Zeilnet en ben altijd weer onder de indruk van de pro actieve,en attente aanpak.
Professionaliteit van grote klasse met een big smile.
Assistentie nodig gehad in de afgelegen Grenadines;gewoon effe bellen en het is acuut geregeld.
Thans weer vanuit Paros de Cycladen aangedaan met een nagenoeg splinternieuwe catamaran.Altijd prettig dat je iemand op de achterhand weet met local knowledge.
10.0

Krijn

Oisterwijk

11-09-2022
10.0
Griekenland 2022 was te gek
Goede service en communicatie van Zeilnet! Heerlijke vakantie gehad, een hoop dingen gezien en veel nieuwe mensen leren kennen. De kinderen (10 en 13 jaar) hebben zich geen moment verveeld.
Wij gaan over enkele jaren gewoon weer!
10.0

Harmen Wiegman

Naarden

06-09-2022
10.0
Hele goede en unieke vakantie
Concept review:

We hebben als gezin een prachtige vakantie gehad in Kroatie in de Kornati archipel, met een gave route hierdoorheen.
Zeilnet heeft ons perfect geholpen ons voor te bereiden op de eerste keer zeilen in een flottielje, niet alleen met een flottielje plek, schipper en zeilboothuur maar ook met verdere praktische voorbereiding.
De Nederlandsche schipper was een super goede match.
De flottielje begeleiding door Sietske en Randolf was ook zeer goed.
9.0

Suzanne

Haarlem

04-09-2022
9.0
Super mooie vakantie om de Kornati eilanden
Voor het eerst als gezin (kinderen 12 en 14) meegevaren in de flottielje, aan boord van flottieljeleider Julian. Prachtige zeilboot, nog mooiere baaitjes en haventjes, heerlijk blauw water, windje, snorkelen en op de laatste dag nog een cadeau: dolfijnen om de boot! Het was echt een heerlijke vakantie! En Julian is een prettige schipper, die alles onder controle heeft.
10.0

Willem

Hilversum

01-09-2022
10.0
Supermooie vakantie
Als je puberdochter niet meer naar huis wil dan zegt dat genoeg. Wij hebben een hele leuke week gehad met een leuke groep mensen en een heel goed begeleidingsteam.
9.0

Martine

Heemstede

31-08-2022
9.0
Prachtige flottielje route in Kroatië
Wat een heerlijke vakantie hebben wij gehad. Ontspannen, gezellig en lekker veel gezeild. Zeer afwisselende aanlegplaatsen, leuke restaurantjes en natuurlijk de watervallen van Krka gezien. Een hele mooie balans tussen samen met het gezin op de boot en de gezelligheid van een groep. Echt een aanrader.
8.0

Patrick

Arnhem

31-08-2022
8.0
Een heerlijke zeilvakantie in een prachtig gebied met super begeleiding vanuit Zeilnet.
Zowel voor onze kinderen (dochters van 12-14-16 jr) als onszelf beviel het flottielje zeilen heel goed. Vanuit Zeilnet een prettige en snelle afwikkeling van de boeking en de bootreservering. Op locatie (Kroatië vanuit Biograd) een goede boot, prima instructies/briefing van de flottielje begeleiding en vooral een super omgeving om te zeilen en een leuke groep met veel andere kinderen. Dat maakte de ervaring - zeker voor onze kinderen - helemaal top. We gaan dit zeker nog eens doen.
9.0

Emre Almac

Rotterdam

26-08-2022
9.0
Hele fijne vakantie
Alweer een fijne zeil week achter de rug. Beide keren alles vlot en goed geregeld. Duidelijke communicatie, geen verrassingen. Zeker herhalingsvatbaar.
10.0

Philip

Bergen (NH)

24-08-2022
10.0
Een droom vakantie!
Twee weken flottielje zeilen in Griekenland met onze drie kinderen (8, 10 en 12) was fantastisch! Heerlijk weer (lekker warm), wind, prachtige baaitjes en lekker eten. Het flottielje bestond uit zes boten, allemaal met leuke, gezellige mensen en kinderen die elkaar wisten te vinden. Toon, de flottieljeleider, was relaxed en kundig. Heel erg prettig om hem mee te hebben. Volgend jaar weer!
8.0

Aus

Amersfoort

23-08-2022
8.0
Prima ervaring! met Zeilnet (mogelijk wat aandachtspunten)
Julian: een fijne persoonlijkheid, hield de groep bij elkaar en was relaxed. Kon bij briefings wat meer informatie geven (wat te zien/ waar mooie baaien voor zwemmen/liggen. Kwam na vragen met meer info)
Afstanden die regelmatig moesten worden afgelegd (20-25 mijl) boden geen mogelijkheid om tussen de middag even ergens te ankeren. Zou fijner zijn in de weken wat meer gelegenheid te hebben.
tip: extra herkennisteken van de boot van de flotielle-leider (2 vlaggen?)

Ontvangen boot (Euronautic, Dufour 350) moest nog het een en ander aan gebeuren: buitenboord motor, diverse beschadigingen (lampjes cabine, bijna versleten kabelbevestiging (2x voor giek), beschadiging boegbescherming. Landvasten waren te stug (dik) om makkelijk/goed te bevestigen.
Daarnaast was grootzeil slecht te hijsen/neerhalen door verstrengeling zeillatten en lazy jack.
Kortom: Ik had voor het huurbedrag meer verwacht...
10.0

Eddy Fierens

BE- Brasschaat

23-08-2022
10.0
Een correct bedrijf.
Een firma met een hart voor zeilers waar je met al je vragen terecht kan en er ook steeds een correct en snel antwoord mag van verwachten. Ik heb via Zeilnet.nl reeds meerdere catamarans gehuurd bij Star Voyage in Martinique.
10.0

M. Brouwer

Duivendrecht

22-08-2022
10.0
Zeilen om ELBA was fantastisch
We hebben een prachtige week gezeild met het gezin in een flottielje om Elba. De wind was niet altijd even constant maar de baaitjes en havens waar we hebben geankerd of hebben aangelegd waren meer dan de moeite waard.
Dank aan de flottielje leiding en Zeilnet voor het regelen.
9.0

Ferry

Naaldwijk

22-08-2022
9.0
Net als vorig jaar helemaal super geregeld
Net als vorig jaar weer een week weg geweest met een Gullet. Vorig jaar was dit in Kroatië en nu in Turkije. Voor ons blijft dit de beste manier om op een lekkere luie manier toch overal te komen. Met een uitstekende verzorging aan boord van het schip.
9.0

Xandra

Waalre

22-08-2022
9.0
Lekker relaxed zeilen.
Heerlijke zeilvaardige in de Balearen gehad. Zeilnet regelt alles prima, geeft een mooie selectie schepen om uit te kiezen en stond ook tijdens onze bareboat reis voor ons klaar.
10.0

Tamara

Deventer

22-08-2022
10.0
Geweldige ervaring in Griekenland
Dit jaar geen Kroatië maar Griekenland ontdekken. Wat was het weer top. Leuke en gezellige groep, fijne boot, lekker eten, dolfijnen, zwemmen kortom het was weer geweldig. Helene helpt en adviseert je goed en ook de bootverhuurder had alles goed geregeld, heel fijn. Zelfs toen ons zeil gescheurd was.

Dank je wel weer Helene, waar gaan we volgend jaar naar toe?
8.0

Niels

Twello

20-08-2022
8.0
Prachtige vakantie
Wij zijn voor het eerst met een flottielje met het moederschip als meezeilers op vakantie geweest met Zeilnet. Wij vonden de communicatie van Helene van Zeilnet erg goed en snel, daarom bij Zeilnet geboekt.
Prachtige tocht gemaakt langs mooie plekken op de Ionische eilanden, leuke groep mensen ontmoet.
9.0

Sabine

Huizen

19-08-2022
9.0
Fantastisch !
Wat zijn wij goed geholpen door Helene ! We hebben een super week gehad in Kroatië. De boot was perfect voor ons drieën. We hebben een week flottielje gevaren en de begeleiding door Sietske en Randolf was super. Handige tips gekregen en verder waren ze heel relaxed, niets moet. Prachtige plekken gezien, mooie baaitjes en veel afwisseling. Onze 5 jarige dochter heeft zich prima vermaakt, overdag met elkaar zeilen en aan het einde van de middag kon ze zich prima aansluiten bij de andere kinderen van de groep. Dit was onze eerste zeilvakantie met elkaar maar zeker voor herhaling vatbaar !!
10.0

Anouk

Zaandam

15-08-2022
10.0
Twee weken in een fijne zeilboot langs de schitterende Kroatische kust gezeild. Heerlijke vakantie!
Dag Helene,

We zijn weer thuis na een heerlijke vakantie!
De boot was perfect, net als het contact met de mensen van Full Team. Het zeilen was heerlijk, de omgeving was prachtig, we hebben twee weken genoten!

Dankjewel voor alles en hartelijke groeten,
Anouk Diepenbroek
9.0

Judith

Ouderkerk aan de Amstel

14-08-2022
9.0
Fantastische ervaring!
Heerlijke week gehad in Kroatië met een flottielje onder leiding van Julian. Alles was super georganiseerd, we hebben enorm genoten met ons gezin.
10.0

Fam de Bruijn

Hilversum

13-08-2022
10.0
Geweldige familie ervaring
We hebben als familie voor flottielje gekozen. Nog niet eerder samen op 1 grote boot. De organisatie verliep professioneel en ook losjes, je krijgt tips en kan aansluiten met dinners, maar niets moet. De groep met 10 boten was erg gezellig, veel jeugd en volwassenen die aansluiting vonden, overdag met je eigen gezin. Prachtige plekken, dolfijnen, vissen, baaitjes, goede wind, leuke overnachtingsplekken met veel variatie. Iedereen heeft veel geleerd en zeker ook door onze fijne schipper Julian. Kortom, iedereen heeft genoten van de heerlijke vakantie. Volgende keer 2 weken..
9.0

Marijn

Culemborg

13-08-2022
9.0
Prima geregeld
Alles was goed geregeld, goede service, snelle reactie op vragen. Fijne boot gevonden en een fantastische flottielje zeiltocht in Kroatië.
9.0

Rick

Utrecht

13-08-2022
9.0
Perfect georganiseerd, goede communicatie
2 weken in Kroatië gezeild onder leiding van Julian. Echt top hoe hij alles heeft georganiseerd. Een droomvakantie.

Enige punt van aandacht zijn de prijsstijgingen die het afgelopen jaar in Kroatië zijn doorgevoerd (havengeld en restaurants). Tijdens het boekingsproces vermelden dat vooral de havengelden in Kroatië hoog zijn is misschien een idee.
8.0

Jan

Montfoort

09-08-2022
8.0
Zeilen in Lefkas is geweldig !!!
Fantastische week gehad. Vanuit Zeilnet zijn we aangesloten bij een flotielje van Portokali. Met het Flotielje diverse mooie haventjes en plekken aangedaan. Zeker een aanrader om te doen !!!
10.0

Monique

Leiderdorp

07-08-2022
10.0
Fantastische belevenis met twee gezinnen
In januari hadden wij (twee gezinnen met in totaal 5 kinderen variërend van 14 tot 10 jaar) het plan bedacht om te gaan zeilen op een catamaran. Griekenland, Turkije of Kroatië dachten wij aan.

Nadat we wat research hadden gedaan en we tot de conclusie kwamen dat we erg graag een tussenpersoon hadden voor advies en het huren van een catamaran, kwamen we uit bij Zeilnet.

Veelvuldig hadden we mailcontact met Helene! Super fijn en gelijk een goed gevoel bij haar.
Helene heeft ons goed advies gegeven en mede daarom besloten wij via haar de catamaran te huren en vanaf Biograd haven een gedeelte van de kust rondom Zadar (Kroatië) te ontdekken!

Wat een belevenis! Elke avond een andere baai de een nog mooier dan de andere. De rust, de natuur, het prachtige zeewater en de gezelschap met elkaar was onvergetelijk! Zelfs dolfijnen gezien!

Ondanks dat menigeen ons zei; gaan jullie dit alleen doen en niet in flottielje, hebben wij er totaal geen spijt van en zouden het zo weer doen!!

Een geweldig avontuur en een prachtige herinnering voor het leven!

Helene dank voor de hulp en tot een volgende keer!

Vriendelijke groet,

Fam Logger & Fam Koen
9.0

Hans

Den Haag

05-08-2022
9.0
Een fijne zorgeloze zeilvakantie met kinderen, kleinkinderen en vrienden
Alle lof voor de Fatos en haar bemanning. Comfortabel goed uitgerust schip, deskundige en bovenal erg aardige bemanning, die ons gezelschap van 15 opvarenden prima heeft verzorgd. In overleg met kapitein Ur interessante dagvaarten gemaakt en baaien bezocht en, waar het weer en de aard van het schip dat toelieten, tweemaal een paar uur fijn gezeild.
8.0

Flip

Rotterdam

02-08-2022
8.0
Erg fijne vakantie, goede flottieljeleider, goed georganiseerd, prachtige plekken bezocht
De reis is erg goed bevallen. Wij waren aan boord bij de flottieljeleider, een erg kundig, netjes en sociaal persoon. We hebben leuke plaatsjes bezocht en de organisatie van ligplekken, restaurant en palaver was prima. De groep was erg gezellig met veel kinderen in dezelfde leeftijdgroep. kortom, erg voor herhaling vatbaar.
10.0

Ton

Wageningen

02-08-2022
10.0
Zeilnet is fantastisch
Alles klopte bij Zeilnet. Vanaf een eerste prettige gesprek met Helene, het advies over de boten (Panouseris Yachtcharter is top), de uitgebreide informatie, tot aan de fantastische Flottilje in de saronische en argolische golf samen met onze 4 kinderen.
Met Toon als flottiljeleider een geweldige actieve en relaxte zeilreis gehad met heel veel moois, gezelligheid en plezier.
Een volgende keer kies ik weer voor Zeilnet!!!
10.0

Geralda

Sleeuwijk

30-07-2022
10.0
In één woord geweldig!
Wij hebben 1 week flottielje gezeild in Lefkas. Helene heeft ons perfect geholpen met het vinden van onze ideale boot. De communicatie verliep snel en soepel, geen vraag was te veel (wij hadden best wat wensen). Top service!

Onze flottielje was een samenwerking tussen Zeilnet en Portokali, onder leiding van Jolle en Sophie van Portokali. Zij hebben de week perfect georganiseerd. Vanwege hun ervaring in het gebied, weken we af van de standaard route om drukte te vermijden en ze lieten ons de mooiste plekjes zien.

Op de 2e dag werden we geattendeerd op een groep dolfijnen. Toen we dichterbij kwamen kregen we een solo optreden van 1 dolfijn die 2 minuutjes met ons mee zwom. Onbetaalbaar!

Naast het reserveren van restaurantjes, hielpen Jolle en Sophie (desgewenst) bij het aanleggen en ankeren in havens of baaien. Dat hebben wij zeer gewaardeerd! Ze stonden dag en nacht voor ons klaar.

Er waren 9 boten in onze flottielje, een super gezellige groep van ongeveer 50 mensen met veel jongeren tussen de 12-25 jaar. Wat hebben we gelachen!

We hadden alle vrijheid om overdag ons eigen plan te trekken en kwamen ook regelmatig met een paar boten bij elkaar om in een baai te zwemmen, borrelen, of zelfs een keer aan boord te bbq-en ‘s middags. Het was top!!
9.0

Jelle

Nijemirdum

28-07-2022
9.0
heerlijke zeilweek
Via zeilnet een zeiljacht gehuurd in Genua.
Zeer behulpzame en vriendelijke verhuurder.
De boot was niet nieuw maar wel degelijk schip.
We kregen een tablet mee voor de navigatie.
Het schip zeilde goed en het heerlijk vertoeven op de middellandse zee.
Als kers op de taart voeren we s'avonds met dolfijnen.

Jelle en Susanna
10.0

Berco Bosker

Sneek

25-07-2022
10.0
Leuke route, goede begeleiding, perfecte organisatie
Helene heeft de zeilweek perfect georganiseerd. Zij reageert heel snel op vragen en heeft ons direct een passend aanbod gedaan.

Het flottieljezeilen werd goed begeleid door Julian. De georganiseerde etentjes en andere sociale en zeilgerelateerde activiteiten waren prima, ook de kinderen vonden goede aansluiting bij de groep.

De locatie en de route waren heel gaaf! Wij hebben heel veel kunnen zeilen en zwemmen en hebben prachtige baaitjes en eilandjes gezien. En wij hadden geluk met het weer (zon en een lekker zeilwindje), dat hielp natuurlijk ook mee.
10.0

Dian

Vlissingen

25-07-2022
10.0
De reis wordt heel goed geregeld
Hele duidelijke communicatie en Helene komt haar afspraken altijd na dat is echt super.
Perfect geregeld een aanrader!!
9.0

renze jongman

Amsterdam

22-07-2022
9.0
Waanzinnig
Juni 2022 huurden wij een zeiljacht in Kroatie via Zeilnet. Voor ons als niet zeilers was het heel fijn om een jacht met schipper te boeken. De gehele week hebben wij een waanzinnige tijd gehad. De schipper was een lokale jongen uit Kroatie die met ons langs de Kornati eilanden trok. We overnachten in mooie baaitjes met als enige de helderblauwe zee om ons heen, en af en toe in een haventje om de koelkast weer aan te vullen. We hebben gezeild, gesnorkeld, gezwommen en natuurlijk enorm genoten van een prachtige zeilvakantie langs de eilanden in Kroatie.
9.0

E

Hilversum

10-06-2022
9.0
Goed aanbod van jachten; fijne en plezierige service
Zeilnet zorgt snel voor een goed aanbod van beschikbare jachten; plezierige communicatie. Goede service en kwaliteit van verhuurder (Istion); jacht goed en volledig uitgerust.
10.0

Nico

Goetzens (Oostenrijk)

16-10-2021
10.0
Fantastische vakantie
Heerlijke week in Griekenland (meezeilen vanaf Aegina). Leuke groep.
9.0

Pascal

Amsterdam

01-10-2021
9.0
Fantastische zeilweek gehad in Griekenland
Met een groep studievrienden via zeilnet een zeilboot geboekt voor sept. 2021 in Griekenland. Direct fijn mailcontact gehad met zeilnet en altijd snel een reactie op mails. Taxi transfer vanaf het vliegveld was ook geregeld door zeilnet. Vlak voor vertrek waren de korte checklists erg prettig. Wij hebben erg kunnen lachen om de voorbeelden uit het hoofdstuk: 'hoe raak je sowieso je borg kwijt'.

Ik zou zeker nog eens via zeilnet een zeilboot huren.
10.0

Roel van Schaik

Driebergen

30-09-2021
10.0
Goed geregeld!
Goed geregeld zowel in Nederland als in Griekenland. Prima organisatie, prima communicatie, prima prijs/prestatie. Boot was goed, vroeg beschikbaar en formaliteiten werden soepeltjes afgehandeld
10.0

Inge

‘t Veld

30-09-2021
10.0
Een goed verzorgde vakantie!
Voor de tweede keer hebben we via Zeilnet een boot gehuurd in Griekenland. Deze keer vanuit Lavrion om naar de Cycladen te gaan.
Helene had, ondanks dat we lastminute boekten, precies de boot gevonden die we wensten.
De verhuurder ter plaatse (infinity-yachts.gr) was super service gericht en hadden leuke extraatjes geregeld. Ze spraken Duits en Engels. Voor een te korte ankerketting op de nieuwe boot werd direct in de eerste haven een monteur geregeld zodat we niet stil hoefden liggen.
Het was een heerlijke zonnige en onbezorgde vakantie.
10.0

Iris

Eindhoven

17-09-2021
10.0
Hele leuke ervaring met je gezin!
Super leuk en gezellig! Ook voor de kinderen een vakantie om nooit te vergeten.
10.0

Ingrid

Amsterdam

15-09-2021
10.0
Unieke ervaring in prachtige omgeving
Wat een belevenis om onderdeel te zijn met onze pubers aan deze flottielje. Dit was onze eerste keer. Hele mooie route en aanleg plekjes. Genoeg vrijheid om op jezelf te kunnen zijn of juist aansluiten bij de groep. Leuke restaurantjes, goede begeleiding zowel bij check in boot als onderweg van de flottielje leider. Af ten toe improviseren maar dan kan soms gebeuren door omstandigheden. Wij hebben genoten en onze kinderen ook van 16 en 18.
9.0

Karin

Kloetinge

13-09-2021
9.0
Heerlijke week en uitstekende begeleiding van Zeilnet
Wij hebben in augustus een heerlijke week zeilen gehad met ons gezin (2 kids van 14 en 18 jaar). We hebben ervoor gekozen om een zeiljacht te huren met kapitein, omdat wij vrij wilden zijn om onze eigen koers te varen.
De zeilvakantie was voor ons de eerste keer. Vooraf heeft Heleen me uitstekend geholpen met het maken van diverse keuzes, je kunt merken dat ze veel kennis van zaken heeft. Contact verliep uitstekend en iedere keer een zeer vlotte reactie.
Aangekomen in Biograd, moesten we even slikken. De aankomst is hectisch en druk, ik had wat meer uitleg verwacht (aangezien het onze eerste keer was) en toen onze American Express niet werd geaccepteerd voor de borg, was het even zoeken naar een oplossing. Dus tip: zorg voor een andere creditcard! Overigens heeft de organisatie ter plaatse ook aan het einde van de week excuses daarvoor gemaakt.
Enfin, na een hectische aankomst, hebben wij echt een zalige week gehad op een heerlijke boot en met een super fijne en relaxte kapitein: Ante. We hebben gezamenlijk een plan gemaakt en hebben genoten van het prachtige Kroatië en de zee. Zeker voor herhaling vatbaar en ik zou ook absoluut weer voor Zeilnet kiezen.
9.0

Frank

Weesp

12-09-2021
9.0
Met het gezin een fantastische zeilvakantie in Griekenland gehad
Wij (gezin met 2 kinderen van 13 en 15) hebben enorm genoten van onze 2-weekse zeilvakantie in Griekenland met flottielje. De begeleiding van Helene bij het zoeken naar een passende boot was weer top en Pieter (met hulp van Jolanda) is de beste zeilbegeleider die we ons konden wensen. Gezellige restaurantjes, extra (watersport)activiteiten, een BBQ in Russian Bay: het werd allemaal voor ons geregeld. Het gebied is prachtig, de dorpjes heel sfeervol en de Grieken bijzonder gastvrij. In een woord een aanrader!
9.0

Migo

Warnsveld

01-09-2021
9.0
Prima geregeld.
Alles was goed geregeld, goede service, snelle reactie op vragen.
En het was een fantastische flottieje zeiltocht met een gezellige begeleider.
10.0

Iris Jansen van Ravenstein

Eindhoven

30-08-2021
10.0
Een geweldige vakantie!
We (gezin, twee kinderen van 14 jaar) hebben genoten van onze zeilvakantie in Kroatië. Onze zeilhost Julian was fantastisch: we hebben hem mogen helpen bij het zeilen, en hij regelde alle zaken perfect. Het zeilen rondom de Kornati-eilanden was geweldig: helder, warm water, leuke havens. Ook hebben we twee keer aangelegd aan een boei in een baai: ook een hele leuke ervaring. Het zeilen in een flottielje was ook heel leuk: we waren in totaal met vijf boten/gezinnen. 's Avonds borrelen en gezellig met z'n allen eten in een van de restaurantjes die Julian regelde. Kortom: het was voor ons écht vakantie!
9.0

Ferry

Naaldwijk

30-08-2021
9.0
Via Zeilnet een Gulet gecharterd in Kroatie van A tot Z was alles super geregeld !!!
Wij zijn met 3 gezinnen op vakantie geweest via Zeilnet en zij hadden voor ons een Gulet gecharterd. Onze vakantie was van A tot Z super geregeld en wij hebben dus ook echt een fantastische vakantie gehad om nooit meer te vergeten.
9.0

Luuk

Geertruidenberg

30-08-2021
9.0
Supervakantie
Met gezin een superzeilvakantie gehad, top zeilschip met prima schipper. Vanuit Zadar (kroatië) vertrokken, Kornati-archipel, heerlijk weer, blauwe zee, heerlijk water, nagenoeg iedere dag mooie wind met veel zon en genoten. Mooie havens, baaitjes .... te mooi om waar te zijn.
Top geregeld via Helene!
8.0

Reinier

Baarn

30-08-2021
8.0
Klantgericht, snel en goed!
We waren wat later met boeken dit jaar en vingen bot bij onze (oude) charteraar. Helene reageerde snel en professioneel. Binnen 24 uur kregen we een aantal concrete opties. En laagdrempelig bereikbaar om nog wat te overleggen. De keuze was toen snel gemaakt, een 43-voeter met nieuwe zeilen. Informatiepakket was volledig en snel in huis. Twee weken heerlijk gezeild (voor het eerst flottielje i.p.v. bare boat) in de Argolisch en Saronische Golf. Deze regio in Griekenland is en blijft een heerlijke plek op zeilvakantie te gaan. Wij gaan in de toekomst zeker weer.
9.0

Randolf

Zeewolde

30-08-2021
9.0
Geweldige zeilvakantie in Kroatië
We hebben twee heerlijke weken zeilen achter de rug in Kroatië onder de bezielende en prettige leiding van Julian. Eerst naar de KRK watervallen vanuit Biograd en daarna een week naar het Noorden. Wat een prachtig zeilgebied is dit, met leuke afwisseling tussen natuurparken, stadjes, baaitjes en prachtig zeilen met prima wind. De belangrijkste inkomsten van Kroatië is toerisme en ze laten je ook werkelijk voor alles flink betalen.
10.0

Hendrik-Jan Mensink

Winterswijk

29-08-2021
10.0
Heerlijke week, professioneel !
Ontzettend fijne tijd gehad. Uitstekende boot, goede begeleiding bij binnenvaren einde week (terwijl zeer hectisch door overige boten). Begeleiding tijdens de week....informeel, gezellig en professioneel.
8.0

Andre

Rotterdam

28-08-2021
8.0
Uitstekende service door Zeilnet om een charter met skipper te vinden aan de westkust van Italie.
Helene is pro-actief en denkt echt mee om de juiste boot te vinden. Goede service en klantgericht.
8.0

Birgitta

Stichtse Vecht

26-08-2021
8.0
Geweldige zeil vakantie!
Helene heeft ons supergoed en persoonlijk geholpen. Een paar telefoontjes en ze kon ons indelen in de week die we wilden, met soortgelijke gezinnen en een geweldige zeil crew (Portokali). Wij hebben meegezeild op het moederschip en dat was echt perfect.

Heel luxe trouwens een schip met 4 slaapkamer en badkamers. Goed uitgeruste keuken en genoeg ruimte voor iedereen om uit te rusten of mee te doen. We gaan zeker nog eens mee!
9.0

Bastiaan

Rotterdam

26-08-2021
9.0
Als vanouds
Zeilnet heeft ons wederom op een uitstekende manier begeleid in het vinden van het juiste schip & schipper. Kennis, kunde & persoonlijke betrokkenheid zijn de sleutelwoorden. Dit heeft óók weer in de zomer van 2021 geresulteerd in een fantastische zeilvakantie in Croatië.
Helene & team bijzonder veel dank voor jullie support.
9.0

Jane

Amstelveen

25-08-2021
9.0
Heerlijke flottielje zeilvakantie 2 weken Griekenland
Wij hebben met ons gezin (kinderen 7-11-13) heerlijk gezeild (geweldige boot), genoten van de baaitjes/ haventjes en van de gezelligheid met de leuke mensen van de andere boten. Voor de herhaling vatbaar!
10.0

Mirella

Bavel

25-08-2021
10.0
Geweldig!
Wat een mooie ervaring! We hebben ontzettend genoten tijdens onze reis in Griekenland.
De contacten vooraf met Helene waren snel en de informatie was compleet en duidelijk.

Een aanrader.
10.0

Niels

Enschede

24-08-2021
10.0
Geweldige ervaring, alles top geregeld!
Leuke mensen, geweldige crew, eten vonden we wel iets minder spannend, maar is ook moeilijk voor een groep van 60! Unieke ervaring, die zeker voor herhaling vatbaar is. Thnx team zeilnet
9.0

Jacco Bertens

Edam

24-08-2021
9.0
Geweldig
De inzet van Helene is geweldig. Het vinden van een goed schip is bij Helene in goede handen. Het denken in oplossingen bevalt ons zeer goed. Zeilnet echt een goede organisatie.
8.0

Sandra

Enschede

23-08-2021
8.0
Goeie adviezen en prima bereikbaarheid!
We hebben voor het eerst meegezeild in een Flottielje. Zeilnet heeft ons van goede adviezen voorzien en reageerden snel op onze vele vragen. We hebben alles zoals afgesproken aangetroffen en een heerlijke vakantie gehad!
7.0

Paul

Schiedam

23-08-2021
7.0
Erg leuke, actieve vakantie
Zeilen was erg leuk. De boten zijn goed uitgerust.
De flottielje-leiding houdt de route en de haventjes in de gaten en boekt de nodige restaurantjes.
Houd rekening met havengelden, deze waren hoger als verwacht!
9.0

Toon

Naarden

23-08-2021
9.0
Mooie zeilervaring in Salerno ondanks Corona
Via bemiddeling van Helene werden onze vragen mbt details van de Beneteau 46 en Corona risico's beantwoord en opgelost. Het schip was in uitstekende staat op een enkel mastfurling probleempje na en de check in en uit procedure bij Spartivento in Salerno verliep soepel en snel zonder wachten en onnodige formaliteiten. Na 20 jaar huren over de hele wereld is dit voor ons bijna criterium nummer 1 geworden.

Zeker voor herhaling vatbaar!
10.0

Marloes

Voorschoten

22-08-2021
10.0
Vriendelijk, snel en goed contact
Vrij last minute een bareboat zeiljacht gezocht voor Kroatië. Daarbij goed en snel geholpen door Helene, erg prettig. Reisbescheiden op tijd binnen en met goede informatie en tips. De vlag kwam net een dag te laat, we gingen eerst nog een week naar Slovenië. Ik zou hier zo weer een boot huren.
10.0

Familie Visser

Schalkhaar

13-08-2021
10.0
Top vakantie
Ook dit jaar weer een zeilboot gehuurd via Helene, dit keer vanuit Punat op het eiland Krk.

In super mooie baaitjes gelegen. Ook leuke plekjes en stadjes aangedaan als: Rab, Veli Rat, Silba, Ilovik en Sali. Onze zoon wilde graag springen van een hoge navy tunnel (done) en ook de SUP was een groot succes binnen ons gezin! Lekker zwemmen, snorkelen en natuurlijk dolfijnen gezien. Ook heerlijk de wind in de zeilen gehad. Kortom het was weer een TOP vakantie.

Dank je wel Helene voor het regelen. En die 10 dagen was echt heel erg fijn!!
9.0

Alexandra

Strijen

12-08-2021
9.0
Een heerlijke zeilweek
De voorbereidingen naar de vakantie toe waren prima. Helene hielp ons met het kiezen van de boot en reis.
Het flottielje zeilen is ook goed bevallen.
Mooie plekjes en gezellige mensen. Goede begeleiding. Een top vakantie.
Havengeld viel wel duurder uit dan vooraf is aangegeven.
10.0

Paulien

Vleuten

10-08-2021
10.0
Ge-wel-dig !
Goed bereikbare, vriendelijke, behulpzame organisatie (Helene) , top zeil - leiders (Toon en Julian) op het moederschip, heel kundig. Goede organisatie tijdens de week in Kroatië, duidelijke en uitgebreide breefings iedere ochtend om 9u. De watervallen route in Kroatie vinden wij echt een aanrader gezien er iedere dag een andere beleving klaar staat voor je.
10.0

Gjalt

Amsterdam

09-08-2021
10.0
Top voor elkaar!
Met 3 kleine kinderen (5, 7 en 9) week in Kroatie gevaren, super goede ervaringen. Goede, efficiencies communicatie vooraf en top begeleiding ter plekke. Geen gekke dingen, zou het zo weer doen.
10.0

Gerhard Elscot

Heiloo

05-08-2021
10.0
Fantastisch
Voor de derde keer in Kroatië (uitval basis Split) gevaren. Nu 3 weken met een first 35 van sailing forever de Kroatië wateren bevaren. Vanuit Split naar het noorden met als doel het nationale park van de Kornaten. Eerst nog via fjorden van Sibenik naar watervallen de Krka. Echt een ongeloofelijke mooie trip en de watervallen zijn adembenemend. Krka is zo,n plek uit de game of thrones. Dan door naar de Kornaten en in het nationale park super kunnen genieten van de hoge krijtrotsen gelijkend als de Engelse kust. Dan onder spi aan de buitenzijde van de kornaten richting het ZO. Onderweg meerdere keren een super mooie plek gevonden om met anker te overnachten. In 3 weken leer je ook dat je veel zuiniger met water overweg kan en dat je niet elke 2 dagen een pitoresk stadje/haven hoeft aan te doen om de voorraden aan te vullen. Wat het zeilen betreft komt er geen andere locatie in de buurt van Kroatië. De afstanden zijn altijd prima te doen max 3 á 4 uur en je een prima afstand afgelegd en is het gezin helemaal in zijn nopjes en kunnen de kids weer lekker zwemmen op weer een geweldige plek. Als het weer een keer tegenvalt mn als na een periode van super voorspelbaar weer een frontje of de borra overkomt is er altijd een veilige plek/haven aan te doen. We hebben via Braq en Hvar de ronde afgesloten. De boot was in super conditie en als zeiler is een wedstrijd klaar First 35 een genot en geeft de mogelijkheid om alles te zeilen. We hebben ervaring met Griekenland/Turkije/Corsica. Allemaal super mooie plekken echter Kroatië bied de ideale combinatie tussen veilig en voorspelbaar varen en prachtige natuur en oude stadjes en ook moderne/hippe tentjes.
10.0

Henro

Hellevoetsluis

03-08-2021
10.0
Snel goede service
3 dagen van te voren aanvraag gedaan en hup zeilen in Kroatië, geweldig!
9.0

Joost

Haarlem

01-08-2021
9.0
Echt goed geregeld
Wij hebben een heerlijke zeilweek in Griekenland gehad. Het is fijn dat alles goed geregeld voor je wordt. En dat is door zeilnet top gedaan. Bij vragen wordt er doorgaans binnen 1 dag gereageerd.
10.0

Tess

Frankrijk

31-07-2021
10.0
Amazing!!!
We hadden een top reis en Helene heeft ons heel goed geholpen met het organizeren van de reis. We moesten de reis helaas uitstellen vanwege Covid 19 en Helene van Zeilnet heeft ons met alles geholpen en we hadden binnen 24h al een response. We hadden een Catamaran in Griekeland gehuurd met de familie en de reis was top top! We hebben zeer genoten :) We hopen volgend jaar of snel weer te gaan en zullen dan zeker weer bij Zeilnet boeken.
9.0

Ronald

Oosterman

25-06-2021
9.0
Goede begeleiding, en goed bereikbaar voor vragen.
Het is fijn om alles vanuit Nederland gewoon te kunnen regelen. Het boeken bij Zeilnet is ons dan ook zeer goed bevallen en wij kunnen het iedereen aandraden.
10.0

Kristof

Sint Eloois Winkel

14-11-2020
10.0
Topweek rond Elba
Langs deze weg zouden wij Zeilnet graag nog eens bedanken voor de prachtige week die wij doorgebracht hebben met ons gezin. Helene heeft alles perfect georganiseerd en stuurde ons vooraf ruimschoots tips en praktische info zodat wij ons als nog niet zo ervaren zeilers comfortabel voelden. Wietse, onze flottieljeleider, wist alle mooie plekjes van Elba liggen en heeft ons met zijn zeer uitgebreide zeilervaring met handen en voeten geholpen, en dat was vaak nodig. Dikke duim. Voor herhaling vatbaar.
9.0

tom

evergem

09-11-2020
9.0
TOP!!!
Tijdens deze coronaperiode heeft Helene van Zeilnet werkelijk alles uit de kast gehaald om deze zeilweek toch te laten doorgaan. 3x veranderde de vertrekhaven doordat de vorige zones rood werden (Split, Zadar,). Uiteindelijk zijn we uit Pula vertrokken voor deze prachtige ervaring. Schipper Bruno van Pitter Yachting is ook een topkerel die heeft bijgedragen aan een onvergetelijke week met ons gezin op de catamaran Lucia 40. Alles was volgens de afspraken geregeld.
Als we dit nog eens doen zal het terug met Zeilnet en Bruno zijn!!

Mvg, Tom, Katja, Brecht en Axelle
9.0

Filip

Lanaken

26-10-2020
9.0
Uitstekend georganiseerd !
Met Zeilnet.nl hadden we een fantastische zeilvakantie. Uitstekend georganiseerd en met de juiste ondersteuning ! Wij komen graag terug.
10.0

Egbert

Amsterdam

08-09-2020
10.0
Wederom een geweldige service van Zeilnet
Ondanks alle Covid19 perikelen hebben we weer een heerlijke zeilvakantie in Griekenland gehad. Mede dankzij de goede service van Zeilnet verliep onze reis zonder problemen.
9.0

Almac

Rotterdam

01-09-2020
9.0
Fijne vakantie in bijzondere tijden.
Dit was voor ons de eerste keer, ik had vooraf mijn twijfels, maar door de duidelijke communicatie was ik snel ervan overtuigd dat het goed zou komen. Zeilnet heeft alles gedaan om ons te helpen. Zeer prettige ervaring.
8.0

Anton

Arnhem

29-08-2020
8.0
Goed geregeld, leuke flottielje
Makkelijk contact met Zeilnet, flottielje en boot waren goed geregeld.
10.0

Bert

Hoeilaart

27-08-2020
10.0
Wederom een geweldige vakantie!
In Aug 2020 met een flottielje van twee weken vanuit Athene wezen zeilen in de Saronische en Argolische Golf. Helène is super behulpzaam met alle benodigde ondersteuning!
Iedereen is al weer an het plannen voor volgend jaar!
10.0

Vera

Maarssen

26-08-2020
10.0
Fantastische week, wat een super vakantie!!
Met onze vier kinderen (6, 10, 12 en 14 jaar) hebben wij een week flottielje zeilen in Griekenland (Athene/ Naphlio) geboekt. We hadden zelf nauwelijks zeilervaring, dus het werd een reis met schipper aan boord. Het was een waanzinnige en onbezorgde week. De rust en het gevoel van de vrijheid op het water, het zwemmen en snorkelen op prachtige ankerplekken, de mooiste zonsondergangen, prachtige dorpjes (elke avond weer een nieuwe ervaring) en de gezelligheid van de groep. Ook voor onze kinderen was dat heel belangrijk en een van de redenen waarom de vakantie zo geslaagd was. We hadden ons geen betere en relaxtere schipper kunnen wensen dan Wytse. Vooraf hadden we wel enige twijfels hoe dat zou zijn met iemand erbij op de boot, maar dat ging perfect. Absoluut een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar!
9.0

Ronald

De Goorn

25-08-2020
9.0
Alles goed geregeld en ontzorgd.
Via Zeilnet hebben wij flottielje gevaren in Kroatië. Alles was top geregeld. We kregen duidelijke instructies en checklists en werden zorgeloos begeleid.
9.0

Rik

Lede

22-08-2020
9.0
Goede, snelle en correcte service
Snel offertes gekregen die aansluiten bij onze vraag.
Vanaf de boeking tot en met de reis steeds goed opgevolgd (zeker niet evident met Corona).
Snelle en goede opvolging van enkel last minute zaken.

Dus in 1 woord: TOP! Doe zo verder
10.0

Peter en Anita

Beemster

21-08-2020
10.0
Fantastisch!
Onze eerste ervaring met een flottielje reis heeft onze verwachtingen overtroffen. Een heerlijke ontspannen zeilvakantie in een mooi zeilgebied (lefkas - ionische zee). Prima support van de flottieljeleider: van tips over mooie zwembaaien en uitleg over hoe te ankeren tot hulp bij aanleggen bij flinke wind en het vinden van verrassende restaurants.

Onze kinderen (14 en 16) vonden het geweldig om veel vrienden om zich heen te hebben om mee te zwemmen, te eten en te logeren op elkaars dek. Zo ook voor ons: lekker eten en ervaringen uitwisselen met zeil-gelijkgestemden. Volgend jaar weer!
9.0

hans

demmer

20-08-2020
9.0
goed verzorgd snelle in - en uitcheck en goede boot
Goed gesmeerde organisatie en bovenal betrouwbaar wat ook niet altijd het geval is (helaas).
7.0

Wiebe

Buitenpost

19-08-2020
7.0
1e keer in flottielje heel leuk.
Te weinig gezeild, mede door te weinig wind. Hadden wel iets verder weg gekund voor mijn gevoel, maar door problemen in andere flottielje lukte dit niet. Jammer. Maar wel ontzettend genoten met dochter.
7.0

Klaas jan

Leeuwarden

19-08-2020
7.0
Goed geregeld leuke flottielje leiders
Wij hebben met ons gezin (kinderen 5 en 9) een week vanuit Biograd gezeild. Verschillende havens en baaien gezien. Lekker zonnetje, blauw water en leuke dorpjes. Boot was netjes en in goede staat. Als je kritisch bent kun je zeggen dat de omgeving redelijk eentonig is. Dure havens en of ankerbollen. En redelijk norse en stugge havenmeesters en horeca-ondernemers. Iets waar Zeilnet niets aan kan doen natuurlijk want zowel Helene als de flottielje leiders Toon en Julién waren super vriendelijk, duidelijk en ervaren. Mochten wij nog eens bij zeilnet boeken dan kijken we waarschijnlijk naar een andere uitdagendere bestemming.
9.0

Kees

De Goorn

19-08-2020
9.0
Zeilnet is gewoon GOED!
Een heerlijke flottielje-zeilvakantie gehad vanuit Biograd.
Een week is eigenlijk aan de korte kant.
Veel wind gehad, daardoor goed kunnen zeilen maar wat minder tijd voor ankeren/zwemmen om weer optijd op een beschutte plek te kunnen overnachten.
Havengeld is aan de forse kant.

Organisatie en communicatie vanuit Zeilnet (Helene) is top!
Prima schip soepele check-in/out.
Een hele mooie omgeving om te zeilen.
9.0

Tamara

Deventer

18-08-2020
9.0
Top vakantie vanuit Pula
Voor het eerst met ons gezin op de boot, geen flottielje. Wat was het fijn in deze rare tijd. Onze boot was geweldig en de route die we gingen varen en hadden uitgezocht was ook super. Leuke plaatsjes en plekjes gevonden en dolfijnen gespot, dat was toch wel het hoogte punt van onze zeilvakantie vanuit Pula. Dank je wel Helene voor de fijne communicatie (zoals altijd :-)).
9.0

Maaike

Amsterdam

18-08-2020
9.0
Top!
Het schip dat zeilnet voor ons huurde was zeer ruim. We hadden met ons gezin de 2 hutten onder het achterdek en een eigen badkamer. Er was ook een extra bootje bij met een motortje, leuk voor de kids en handig als je een avond aan een boei in de haven ligt. Het schip had zelfs WiFi aan boord.
Onze schipper Toon was fantastisch, gezellige jonge vent met veel ervaring die ons onze gang liet gaan als we dat wilden en ons hielp als we dat nodig hadden.
De eerste dag hebben we op advies van Toon veel water en proviand ingeslagen. Dat paste prima in de grote koelkast aan boord en zo konden we elke dag goed ontbijten en lunchen aan boord. 's Avonds aten we heerlijk bij een restaurantje, vaak kregen we daar met zijn vieren een grote schaal met aardappels en daarop vers gegrilde vis of vlees.
Het weer in Kroatië is top in de zomer, niet te heet en altijd wel een briesje. Fijn om te zeilen, maar ook heerlijk om s middags tijdens de lunch voor anker te gaan en een frisse duik te nemen.
Iedereen in ons gezin vond het een fijne week. De kinderen hebben overdag lekker gezeild en vonden s avonds het snorkelen en vissen met de andere kinderen heerlijk. Wij hebben veel geleerd qua zeilen en willen graag volgend jaar weer!
9.0

Mark Niersman

Voorschoten

17-08-2020
9.0
Een mooie zeilvakantie in een prachtige omgeving. Helaas viel de wind wat tegen.
Onder de professionele leiding van de schippers en flotielje-leiders Pieter en Wytze hebben wij een heel leuke zeilvakantie beleefd. Iedere avond in leuke havenplaatsjes of schitterende ankerbaaitjes geslapen en gegeten. De briefing was adequaat, de afstanden goed te doen. De highlights van Peloponnesos werden ons op professionele wijze voorgeschoteld. Uiteraard ontbraken de tips en tricks aan de wat minder ervaren schippers niet. De groep van 7 boten was al snel een eenheid, ook de (meeste al wat oudere kinderen) kinderen hebben vol op genoten.
8.0

Priscilla

Waalre

11-08-2020
8.0
Super leuke ervaring
Wij hebben een heerlijke zeilweek gehad in Kroatië met onze 2 kinderen van 12 en 15 jaar. Vertrek vanaf Biograd. Zeer ervaren schipper (Hille) en flottieljeleider (Julian) aan boord. Wij zaten op het moederschip. Prachtig mooie baaitjes en veel geleerd qua zeilen. We hopen volgend jaar zelf te kunnen zeilen. Dan heb je toch net even wat meer privacy aan boord. Het zeilen in een flottielje is ons goed bevallen qua gezelligheid en je kunt altijd een beroep doen op de ervaring van de flottieljeleider. Leuk dat er ook een wedstrijdje voor de kinderen werd georganiseerd in de kleine Dinky (motor) bootjes. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!
9.0

Dirk en Gwenn

Maastricht

10-08-2020
9.0
Waanzinnig!
Onze eerste flottielje ervaring tijdens een rondje zeilen om Elba. Perfecte organisatie vooraf, goede communicatie, leuke groep, prachtig eiland, kortom een waanzinnige ervaring voor ons gezin met drie jonge meiden. Volgend jaar weer!
10.0

Raymond

Wormer

08-08-2020
10.0
2-Weekse zeilvakantie vanaf Athene - 25 Juli -8 Augustus 2020
Wij hebben een prachtige 2-Weekse —flottielje zeilvakantie gehad en de mooiste plaatsen van de Peloponnesos gezien, waarbij Hydra het hoogtepunt was! Heerlijk weer en wisselende windkracht, geen dag was hetzelfde. Pieter en Wietse hebben een top job geleverd, altijd een extra handje of een goede bruikbare tip bij bijvoorbeeld het aanmeren. Ook in de avond had men lekkere lokale restaurantjes geregeld, indien je zin had sloot je aan. De ochtend briefings voor de schippers waren goed, helder en voorzien van tips voor ankerplaatsen en eventuele gevaren.

Pieter en Wietse bedankt- complimenten voor jullie begeleiding en Helene voor de reserveringen en adviezen.
Wij hebben genoten.
Raymond en Familie
10.0

Anita

Uitdam

08-08-2020
10.0
Heerlijke vakantie
We hebben een flottielje gedaan vanuit lefkas. Alles goed geregeld vooraf. Goede informatie. En tijdens de vakantie goede briefing en support, superleuke baaitjes en restaurantjes. Volgende keer weer bij zeilnet!
10.0

Linda

Joure

08-08-2020
10.0
Supergezellig en goed geregeld
Al voordat we vertrokken hebben we veelvuldig contact met Helene gehad, vooral door de corona perikelen. Helene reageerde altijd snel en met goede tips. Dit was erg fijn. De reis zelf was ook super. Flottieljeleider Mark en zijn team (Arianne, Bas en Marie) waren goed op elkaar ingespeeld en heel prettig in de omgang. Alles was goed verzorgd zonder dat je je verplicht voelde om iets wel of niet te doen. En uiteraard was Griekenland top; mooie baaitjes, vriendelijke mensen en prachtig (zeil)weer. Onze kids twijfelen soms of ze nog mee op vakantie willen, maar zeiden allemaal: "Als we dit weer doen, gaan we zeker mee." Dat is denk ik het grootste compliment dat je kunt krijgen ;-). Super bedankt allemaal!
9.0

Joost

Muiden

06-08-2020
9.0
Een hele mooie herrinering voor ons hele gezin.
In de eerste week zeilden wij in een flottielje van 7 schepen (incl. flottielje leiding) van Lefkas via Kefalonia om Zakynthos, om vervolgens in de 2e week weer noordwaards te varen via Kefalonia, Ithaka, Kastos en Kalamos weer naar Lefkas Marina. Onze flottielje-leider Mark had vele jaren ervaring in deze regio en bracht ons op alle bovengenoemde eilanden naar de meest idyllische haventjes en baaitjes. Daarnaast wist hij ook nog bij bijna alle stops de beste restaurantjes voor ons te regelen. Soms alleen met ons gezin gegeten maar vaak met de hele groep. (dit had de voorkeur van de kinderen :-)) Hoogte punt m.b.t. eten was de gezamelijke BBQ op het strand in een prachtge baai op Kalamos. In de ochtend werden afspraken gemaakt welke boot wat zou regelen. Dit resulteerde in een fantastische avond met Vis en Vlees van de BBQ, salades, vers fruit als toetje en dit alles begeleid door diverse (non)alcoholische versnaperingen. Onze 2 weken waren gezegend met redelijk veel dagen met wind. (Waarvan 1 dag extreem veel). Kersen op de taart waren Tonijnen, een enorme Zeeschildpad en Dolfijnen voor de boot. Resumé: Echt een fantastisch vakantie waabij de Grieken ook hun deel hebben bijgedragen.
10.0

Danielle

Amstelveen

04-08-2020
10.0
Super mooie ervaring! We gaan volgende x weer flottielje zeilen
We hebben droomzeilreis rondom Elba gemaakt. Prachtig eiland met pittoreske haventjes en baaien. Vooraf goed geïnformeerd door Zeilnet en voldoende informatie vooraf gekregen. Ter plekke was alles ook goed georganiseerd. Dikke pluim!
10.0

Inge

Gieten

04-08-2020
10.0
Super geregelde flottielje rond Elba gehad
Wij hebben 1 week met de flottielje rond Elba gezeild met Wietse als goede fottielje leider.
Scarlino is een mooie starthaven en er zijn veel leuke haventjes en mooie oude dorpjes op Elba ook hebben wij 2x voor anker gelegen. Wij hebben een geweldige vakantie gehad en raden Zeilnet zeker aan.
10.0

Dianne

Rosmalen

04-08-2020
10.0
FANTASTICH !!!
Onze 2e flottielje ervaring met ons gezin met grote kids (19, 17 en 15) was wederom geweldig. Het zeilen in Italië is zo adembenemend mooi met de leuke stadjes en baaitjes.

Helene had alles perfect geregeld. Leuke groep mensen. Flottielje leider Wietse was relaxt en had veel ervaring en goede tips. Hij kende Elba goed en kon ons wijzen op mooie baaitjes om te ankeren.

Een week blijft erg kort en veel gezinnen zouden een trip van 10dgn perfect vinden. Misschien iets om te overwegen.

Wij gaan volgend jaar zeker weer.
9.0

Rob

Oldenzaal

29-07-2020
9.0
Prima geregelde zeilreis Kroatië
Heerlijke zeilweken gehad vanuit Biograd. Alles was geregeld conform afspraak. Communicatie met Zeilnet was prima, we konen graag volgend jaar terug!
9.0

Bastiaan

Rotterdam

05-11-2019
9.0
Betrokken, Professioneel, Plezierig & Betrouwbaar
Al sinds 4 jaar ons intermediair voor een fantastische zeilweek in Croatië & Griekenland. Volledig ontzorgd en het schip & bijkomstige zaken conform hetgeen er wordt beloofd. Zeilnet en natuurlijk Helene zijn ook het adres voor onze zeilvakantie van 2020.
10.0

Arie Van der Ste

Bussum

28-10-2019
10.0
Een heel fijne zeiltocht langs de Griekse eilanden voor de Turkse kust
Wij zijn wat later in het jaar met de familie (6 man) gaan zeilen vanuit Kos, een goede ontvangst door de lokale charter maatschappij Kekiris, boot werd compleet opgeleverd zelfs een schaartje wat we niet bij ons hadden werd nog even nageleverd. Wat een service! Gevaren op een wat oudere Bavaria 39 ft. uit 2006 met 6 man aan boord. Binnen alles ok maar de buiten zit in de kuip kon beter, klein tafeltje en slechte rugsteunen. Mooi weer goede wind, maar op een of andere manier altijd wind tegen, dus veel kruisen. Afleveren schip in de haven wel avontuurlijk met windkracht 6 - 7, boot onder begeleiding van de havenpilot achterste voren tegen de wind in, de haven in naar de afmeer plek. Daarna lekker gegeten als afscheid bij een fantastisch restaurant Aliada, op slechts 10 minuten lopen vanaf de marina. Voor herhaling vatbaar.
10.0

Ron

Amersfoort

14-10-2019
10.0
fantastisch bedrijf met snelle reacties op mail of telefoon.
Ook dit jaar weer met een flottielje van 7 schepen in Levkas gevaren,
Wietse Visser heeft voor de laatste keer ons flottielje geleid en gaat met pensioen, Wij kijken terug op vele mooie jaren, waarin Wietse ons goed geholpen heeft.
Kijk maar eens naar de vele foto's van de afgelopen jaren op www.papierwinkel.nl/cursus.
10.0

Ad

Waalre

25-09-2019
10.0
Fantastisch georganiseerd en super schip
Alles tot in de puntjes verzorgd.
10.0

Els

Landsmeer

09-09-2019
10.0
Tot in de puntjes georganiseerd!
We reserveerden via Zeilnet een zeilvakantie in Kroatië. In de voorbereiding naar de reis stond Zeilnet steeds klaar om een antwoord te geven op onze vragen, gingen ze op zoek naar de meest passende boot, kregen we een uitgebreid schrijven met bijkomende uitleg en checklist,... Zeer verzorgd allemaal. Ook een hele geruststelling dat je, bij eventuele moeilijkheden ter plaatse, hun hulp kan inschakelen. Gelukkig was dat niet nodig en verliep de reis vlekkeloos (op een stormpje na). Top service. Ik kan Zeilnet van harte aanbevelen!
9.0

Irene

Utrecht

09-09-2019
9.0
Heerlijke vakantie gehad in Griekenland
Alles was goed geregeld bij aankomst en instructies vooraf helder.
9.0

Elma

Goedereede

09-09-2019
9.0
Wat een top vakantie
We hebben een prachtige vakantie gehad met een enorme gezellige groep en goede begeleiding van Pieter en Jolanda
10.0

Merel

Hattem

06-09-2019
10.0
Goed geregeld!
Professioneel, goede communicatie en prachtige boot!
9.0

Jasja Heijboer

huizen

06-09-2019
9.0
Zeilnet heeft mij heel goed en snel geholpen!
Aanvraag gedaan op maandag, geboekt op donderdag, gaan zeilen op zaterdag. Alles heel goed en vlot geregeld door Zeilnet
10.0

Simone

Tilburg

02-09-2019
10.0
Professioneel bedrijf
Helene adviseert bij het kiezen van een onvergetelijke zeilvakantie. 2e keer via zeilnet geboekt!
10.0

Michael Brandt

Baarn

30-08-2019
10.0
Te gekke ervaring! Kids waren ook helemaal blij met andere kids vd flottielje!
Te gekke ervaring! Kids waren ook helemaal blij met andere kids vd flottielje! En leuke leiding. Waanzinnig mooi zeil en natuurgebeid. Op t water, en onder water.
10.0

Mattijs

Heemstede

27-08-2019
10.0
Super last minute booking, snel , helder en duidelijk geregeld.
Zo wil je op vakantie!

Ook in de haven liep alles soepel. Snelle en professionele ontvangst.
Fijn bootje!

Volgende keer weer via Zeilnet.
Top geregeld, heel veel dank Helene!
9.0

Ron Beers

Oudkarspel

27-08-2019
9.0
Een prachtige vakantie in een prachtig land verzorgd door enthousiaste en correcte mensen.
Vanaf de offerte ben ik goed geïnformeerd en heb ik diverse keuzes gehad. Bij het boeken en bij het reserveren ben ik goed geïnformeerd betreffende wat benodigd is en waar aan te denken. Communiceren gaat snel en to the point, zeer prettige en praktische benadering. Bij de bestemming aangekomen door de begeleiders van de flottielje ontvangen en direct het vakantie gevoel gekregen. Prima begeleid bij het zeilen en ook alle ruimte voor de eigen plannen. Gezellig en met veel humor samen dingen gedaan maar ook als gezin heerlijk genoten. Goede inschattingen van risico's en hier tijdig op reageren voor de flottielje. En dat alles in je eigen taal.
10.0

Wim

Rotterdam

27-08-2019
10.0
Via Zeilnet naar Vulcano
Via Zeilnet hebben wij een bareboat gehuurd in Portorosa, Sicilië. Hiervandaan hebben we een week gezeild naar de Aeolian Islands.

De informatie vooraf van Zeilnet was prima en de afhandeling bij de lokale verhuurder uitstekend. We hebben een mooie zeil vakantie gehad in een voor ons nieuw gebied.
9.0

Eline

Zoetermeer

19-08-2019
9.0
Zeilnet: aanrader!
Snelle en prima informatie van Helene gekregen. Gezellige en inhoudelijk goede flottielje-begeleiding van Romke en Marian. We hebben een heerlijke week gehad rondom Elba.
9.0

Pauke Teunissen

Amsterdam

14-08-2019
9.0
Heerlijk uitgewaaid!
Fijn & snel contact altijd gehad met Helene van Zeilnet. Een goede boot gevonden voor ons grote vakantiegezelschap. Mooie nieuwe Lagoon 50, met goede slaapcabines en sanitair. De zit en tafelruimte voor 12 personen was niet optimaal (echt te weinig, designfoutje). De ons toegewezen schipper Ivor was top, fijne man met veel ervaring, goede tips en altijd safety first. Hij was meteen onderdeel van de groep. Helaas door weer en onervaren crew (wij) weinig echt gezeild. Maar dat mocht de pret niet drukken. Geweldige week gehad.
9.0

marjol

oisterwijk

12-08-2019
9.0
Goed georganiseerd. Genieten met een grote G
Prettig contact via Zeilnet, snel antwoord toen we nog vragen hadden. Een week met flotieljeleider Toon meegevaren en dat was een gave ervaring! Voor zowel ons als de kinderen. De boot van de flotieljeleider is niet de meest luxe boot, maar dat doet er niets aan af. Zeilen aan de kust van Kroatie is goed te doen, geen harde wind, goede temperatuur en prachtige routes. We gaan heel snel nog een keer!
10.0

Henk

Dronten

08-08-2019
10.0
Wij hebben een SUPER vakantie gehad!
Voor beginnende (en ervaren) zeilers is het flottielje zeilen zeer aan te raden. Bij de ochtendbriefing ontvang je relevante info, soms voor het aanvaren van een haven ook nog even een appje. Navigeren met een app is super makkelijk. In Kroatie prachtig weer gehad. Dolfijnen en een zeeschildpad gezien. Goed gegeten hoewel je wel moet uitkijken waar je eet. Soms betaal je geen havengeld, maar word je geacht in het enige restaurant dat er is te eten. Dat is soms prijzig.
Aanleggen met een mooringlijn is na wat wennen heel prettig. Wij hebben genoten van ons flottielje gezelschap. Als beginnend zeilers kregen we volop hulp. Gevraagd en ongevraagd;-)

Op een heel fijne boot gezeild, een Bavaria 37.
Reuze goeie ervaring.
9.0

Tamara

Deventer

08-08-2019
9.0
De route vanuit Split was prachtig!
Voor het eerst 2 weken wezen zeilen, wat was dat heerlijk en ontspannen! Vanuit Trogir naar de eilanden Vis, Hvar, Brac en Mljet geweest. We lagen op de meest mooie plekjes, in baaitjes, bij kleine restaurants, aan de mooringball, iedere keer weer. Dat had onze flottieljeleider Rob goed uitgezocht! Dank je wel Rob voor alles en Helene voor het uitzoeken van de boot! We hebben genoten!
10.0

Ronald & Suzanne

Assendelft

07-08-2019
10.0
Topvakantie om nooit te vergeten!
We hebben een heerlijke vakantie gehad en veel leuke mensen ontmoet. Toen we na twee weken zeilen bovenop de Acropolis stonden (wat heel gaaf was) keken we echter allemaal verlangend naar de haven en de bootjes op zee... Gelukkig hebben we de foto's en filmpjes om mee na te genieten!

Dikke pluim voor onze ervaren flottieljeleiders Pieter en Jolanda, die altijd gezellige en beschutte haventjes en leuke restaurantjes wisten uit te kiezen.
10.0

Mathijn

Haaksbergen

06-08-2019
10.0
De ultieme wauw ervaring
Het gebied, de organisatie, de mensen, alles klopte gewoon. Ook zeer aan te bevelen voor mensen met en zonder mee varende kinderen.
8.0

Jonnie

Houten

05-08-2019
8.0
Geweldige week
Wat een ervaring zeker doen! Zoveel gezien en leuke mensen ontmoet.
8.0

Yvette

Uden

05-08-2019
8.0
Snelle heldere communicatie
Goed georganiseerde reis met een geweldige flottieljeleider in een schitterend stukje Italië. De kwaliteit van de jachten was matig.
9.0

Karin

Delft

05-08-2019
9.0
Heerlijke combinatie van zeilen, baaitjes , stadjes en gezelligheid
Zeilnet regelde de reis vooraf. Prettig is het contact met Hélene; zij reageert snel en geeft concreet antwoord. We hadden een fijne boot, een bavaria 37, van AF Jachting, waarin alles aanwezig was om prettig te zeilen. We waren verrast door de solar, waardoor de koelkast continu aan kon blijven; de boegschroef was een welkom extraatje, ventilatortjes in de hutten en een grootzeil wat in de mast rolde. Ruim genoeg voor 5 personen. 1 persoon sliep in de kajuit.

We werden toegevoegd aan de flottielje van BQ.
9.0

Tineke

Gelselaar

05-08-2019
9.0
Heerlijke zeilvakantie in het fantastisch Ionische Zeilgebied
Prachtige nieuwe ruime boot (Bavaria 46) 'achterbalkon' - ook goed voor de visser ;) - heerlijk gezeild - mooie route - goede mix van ontspanning en inspanning - gezellige niet te grote flottielje-groep - vertier voor jong en oud - idyllische kleine haventjes en ook een keer stad - aanleggen aan kades - altijd plek in de haven - ook ankeren in een baai - superskipper, attente en 'democratische' flottielje-leiders :). Onze zomervakantie van 2019 was genieten!
9.0

Chris

Den Ham

02-08-2019
9.0
Alles was zoals ik mij had voorgesteld en zoals mij was aangegeven door Zeilnet.
Prachtige vakantie, waarbij de voorbereiding het halve werk was en daar heeft Zeilnet mij heel goed bij geholpen. Geen verrassingen tegengekomen dus al met al een zeer geslaagde vakantie
9.0

Roeland

Amsterdam

31-07-2019
9.0
Lefkas is een fantastisch mooi zeilgebied - perfect voor beginners/families!
We hebben een prachtige vakantie gehad in en rondom Lefkas met onze twee dochtertjes (3 en 5). Het zeilgebied is zeer eenvoudig en de haventjes zijn goed aan te varen en vooral erg gezellig. Een perfecte vakantie voor beginnende jachtzeilers of families. Geen harde wind, veel zon, geen stroming en navigeren is simpel.
8.0

Luc

Brecht

29-07-2019
8.0
Prachtige vakantie gehad
We hebben via Zeilnet een tweeweekse vakantie geboekt in Griekenland. Zij hebben terplaatse de boot geregeld (Sub Odyssey 42i) alsook de flotielje begeleiding.

Alles was prima geregeld, en zij hebben dus een belangrijke bijdrage geleverd in het succes van onze reis.

Dank U ZEILNET !
10.0

joep

slokkers

05-07-2019
10.0
Heerlijke vacantie gehad, perfect schip en service.
Zeer tevreden, alles conform afspraak en verwachtingen.
zal volgend jaar zeker weer via zeilnet boeken.
10.0

Monique02-03-2019
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
10.0

Ton

's-Gravenzande

10-02-2019
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Zeer positieve ervaring, In de aanloop / voorbereiding naar de reis, was er sprake van een flexibele opstelling van Zeilnet met snelle reacties op e-mails e.d.

Verbeterpunten

Geen


10.0

Matijn en Dorine

Utrecht

13-01-2019
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Goede begeleiding bij boeken
Veel kennis over de verschillende vaargebieden
Leuke, ervaren Flottielje begeleiding
Goede lokale contacten

Verbeterpunten

Geen


10.0

Johan en Roswitha

Hoorn

12-01-2019
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Prima geregeld en duidelijke communicatie en tips.


10.0

Angelique

Zeist

02-11-2018
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Snelle, vriendelijke en complete service


10.0

roderick

Amsterdam

22-09-2018
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

persoonlijke benadering,zeer betrokken en proactief.Heb inmiddels meer dan 20 jaar uitsluitend positieve ervaring met Helene en haar crew.Zowel bareboat als flottielle.Bikkelharde aanrader!


10.0

Robert

Amsterdam

09-09-2018
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

- prettig contact
- duidelijke offerte

Verbeterpunten

geen


10.0

Coen

Julianadorp

31-08-2018
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Zeilnet is een betrokken organisatie die met je meedenkt over je zeilplannen en daar ook eigen ervaringen in heeft waardoor je een oprechte betrokkenheid ervaart.


10.0

Nico

Asch

22-08-2018
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Goede heldere communicatie.
Duidelijke omschrijving van wat je kunt/mag verwachten
Persoonlijke benadering

Verbeterpunten

Geen


8.0

Marjolijn21-08-2018
8.0
4 sterren: goede service, goed behandeld
Pluspunten

Goede organisatie, persoonlijk contact en ruimte voor extra uitleg als je voor het eerst gaat.


10.0

Monique

Valkenswaard

21-08-2018
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

- prettige, persoonlijke en snelle communicatie
- meedenkend en goede service


10.0

anoniem20-08-2018
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Prettig en snel in de communicatie. Alles werd goed geregeld en men was flexibel met het boeken van verschillende opties.

Verbeterpunten

Geen


8.0

John

Den Haag

16-08-2018
8.0
4 sterren: goede service, goed behandeld
Pluspunten

De service was fantastisch. Dit had absoluut niet beter gekund.

Verbeterpunten

geen


10.0

Arjen15-08-2018
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

- Accurate reactie op vragen of opmerkingen
- Prima service
- Jarenlange reputatie bij de jachtcharters


10.0

Yvonne en Han

Rijswijk

11-08-2018
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Een geweldige zeilweek gehad in Elba. Romke en Marjan bedankt, jullie hebben het TOP gedaan!


10.0

Onno

Malden

10-08-2018
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Alles top geregeld. Snelle reactie op vragen, heldere en duidelijke communicatie.

Verbeterpunten

geen


10.0

claudia03-08-2018
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Op al onze vragen werd snel en duidelijk gereageerd.


10.0

Judith

Vught

01-08-2018
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Denkt mee, snelle reactie, goed georganiseerd, goede faciliteiten en leuke en bekwame schippers


9.0

Eddy

Brasschaat

23-07-2018
9.0
4 sterren: goede service, goed behandeld
Pluspunten

Zeilnet.nl is een goed georganiseerd bedrijf dat voor vele chartermaatschappijen jachten te huur aanbiedt. Zelf heb ik via hen een Lagoon 380 gehuurd voor een One-way van Martininique (Le Marin) naar Sint Maarten (Fort Louis). Van bij de eerste contactnamen tot het vastleggen van de boot liep alles op wieltjes. Bij vragen krijg je onmiddellijk een antwoord . Wij Kwamen uiteindelijk terecht bij Star Voyage waar de boot voor ons gecharterd was en ook dat bleek een zeer degelijke maatschappij.. Volgende keer zeker via Zeilnet .nl

Verbeterpunten

Nihil


9.0

anoniem

Scheveningen

03-07-2018
9.0
4 sterren: goede service, goed behandeld
Pluspunten

Vriendelijke, behulpzame en gezellige crew.


10.0

Bas

Amsterdam

25-06-2018
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Zeer snelle en prettige communicatie


9.0

anke

rotterdam

23-05-2018
9.0
4 sterren: goede service, goed behandeld
Pluspunten

We hadden in de meivakantie een yacht gehuurd bij zeilnet vanaf Kalamaki/Athene en hadden een hele leuke week samen met de kinderen. Alles snel en goed geregeld, ook ter plekke, het schip was in goede conditie. Dat gaan we nog een keer doen!


8.0

Monique22-05-2018
8.0
4 sterren: goede service, goed behandeld
Pluspunten

Voor de eerste keer een zeilvakantie geboekt. Begin volgend jaar. Voor nu snel antwoord op de vele mailtjes die ik gestuurd heb. Als dit over gaat in de vakantie is er geen man over boord :-) Echt top voor een niet-zeiler. Wordt vervolgd


10.0

Ton

Rotterdam

02-04-2018
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Snelle reactie op vragen, goede en vriendelijke service, hele leuke flottielje reizen (erg goed voor kinderen), doen zaken met professionele charter maatschappijen, echt helemaal top!

Verbeterpunten

90% korting :-)


10.0

Maria and Janne

Stockholm

30-03-2018
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

We had a fabulous week sailing in Croatia! Very god service from start to the end. Excellent boat and the sailing was great. We would love to come back!


10.0

Arik

Utrecht

21-03-2018
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Wij hebben best laat besloten om een zeilboot in Kroatië te gaan huren en wel tijdens de drukste moment van het jaar.... Op internet kon ik weinig vinden en wat wel beschikbaar was, was heel erg duur. Ik heb Helene van Zeilnet gebeld in de ochtend uren en na de middag hadden wij een deal! Het is voor ons de tweede keer dat wij een zeilvakantie via Zeilnet regelen. De reactiesnelheid, de uitgebreide informatie die je krijgt, de ruime keuze, prijzen, soort zeilboten, hun netwerk en de locaties die ze aanbieden spreekt ons zeker aan! Wij komen zeker weer terug!

Verbeterpunten

n.v.t.


9.0

Albert

Ter Aar

19-03-2018
9.0
4 sterren: goede service, goed behandeld
10.0

Henry

Amsterdam

19-03-2018
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

attent, verzorgd, duidelijk, prima prijs, leuke en professionele schipper. Goed meegedacht met onze wensen!

Verbeterpunten

-


10.0

Arjen19-03-2018
10.0
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Zeer prettige en snelle communicatie
Veel bestemmingen


8.0

Arjen

Oisterwijk

19-03-2018
8.0
4 sterren: goede service, goed behandeld
Pluspunten

- Snelle reactie op vragen
- Prima aanbieding van huurprijzen voor schepen (prijs-kwaliteit)


Hier onder zie je onze eerder ontvangen reviews via onze eigen website.

Beoordeeld 4,4 uit 5 gebaseerd op 122 beoordelingen.

Wilbert van Rooij

20-09-2017

Heerlijke tijd

We hebben enorm genoten van onze flottielje week rond Leskas in Griekenland. Prachtig weer, 's middags goede wind en een heldere blauwe zee met een aangename temperatuur... Lees meer

Jeroen en Marlies Thijssen

01-09-2017

Flottielje Kornati Kroatie

Wat hebben wij genoten! De Flottielje was uitstekend georganiseerd. De Flottielje leiding was professioneel en had de juiste balans tussen begeleiden en vrij laten... Lees meer

Familie Janssen

07-08-2017

Elba

Dit jaar kozen wij voor bareboat zeilen in Toscane. Voordeel: het is per auto (in anderhalve dag) bereikbaar... Lees meer

Dirk de Jager

31-07-2017

Meezeilen Ibiza

Net terug van een fantastische week aan boord van de Seulle met "Schipper Nic" zoals ik hem noemde... Lees meer

Carleen

21-07-2017

Zeilen rondom Mallorca

Met veel plezier hebben wij afgelopen juni met Rink meegevaren op zijn ruime en comfortabele zeilschip (GibSea 472)... Lees meer

Caro en Cees

06-03-2017

Toptoer in de Carieb

Samen met nog twee bevriende stellen en schipper Joost op de White Cliffs van Martinique via Dominica, Iles des Saints, Guadeloupe, Montserrat, Nevis, St Kitts en Statia naar Sint Maarten gevaren... Lees meer

Daan van der Graaf

30-10-2016

Turkije, 15 -22 oktober

Een soort bonusvakantie met 4 reisgenoten van een eerdere reis, waaronder schipper Albert Zurburg... Lees meer

Bram de Feyter

04-10-2016

Zeilvakantie vanuit Athene

Geweldige week gehad, perfect georganiseerd door Zeilnet. Service Kavas ter plaatse zeer goed... Lees meer

Trees Wubben

09-09-2016

Zeil vakantie Kroatië

Heerlijk vakantie gehad in Kroatië. Super mooi land, heerlijke temperaturen. Goeie schipper aan boord... Lees meer

Olga Wieberdink

27-08-2016

Zeilen Kroatië

We hebben een heerlijke vakantie gehad in Kroatië. We hadden een boot gehuurd via Zeilnet bij Euronautic in Biograd... Lees meer

Menno Kroon

22-08-2016

Na meerdere zeilvakanties in Griekenland en Kroatië nu eens om en rond Malta. Boot was prima, zee uiteraard minder rustig dan in Adriatische zee... Lees meer

Kaj Spiegeler

19-08-2016

Turkije `16

De zeilvakantie was nog beter dan gedacht. Ik dacht de hele dag op de zeilboot zitten en af en toe aan een touwtje trekken, maar je was er elke dag zo... Lees meer

Frank en Jill

04-08-2016

Meezeilen rondje Ibiza en Formentera

Geweldige manier om Ibiza en Formentera te ontdekken. Zeilen en zwemmen in mooi schoon blauw water, leuke baaitjes ,strandjes met leuke strandtentjes... Lees meer

Maria Mörner

02-08-2016

Sailing in Croatia

We had a fabulous week sailing in Croatia! Very god service from start to the end... Lees meer

Rita Blijdorp

04-07-2016

Droomreis meezeilen Caribbean

Een droom komt uit! Jarenlang koesterde ik de wens om 1 x in mijn leven in de Caribiën te zeilen... Lees meer

Levkas cursusorganisatie

03-10-2015

Zeilen rond Levkas

Al jaren boeken wij via Zeilnet onze boten voor een week zeilen in combinatie met een vakcursus voor tandartsen... Lees meer

fam. van Velzen Griekenland: lefkas-corfu Aug. 2015

04-09-2015

We zijn al meerdere malen gaan zeilen in Griekenland. Steeds voor 3 weken bareboat geboekt bij Zeilnet... Lees meer

R.G.Metz Ibiza

18-08-2015

Een zeilvakantie is in zekere zin onvoorspelbaar: weertype, wind, deining en temperatuur: Dat alles bepaalt plaats en afstand... Lees meer

Fam Hendrix Griekenland, Saronische Golf, 18 juli

15-08-2015

Wij hebben meegevaren met het 2 weekse flottielje. Een hele fijne tijd gehad. Goed weer, fijne boot en goede begeleiding... Lees meer

Tijn Bruinsma Turkije / Marmaris Datca Marmaris / 25 juli

12-08-2015

Hele leuke restaurantjes, je kon heel veel vrienden maken onderweg. Het is heel leuk om op de berg en het fort te beklimmen (Bozu Buku)... Lees meer

Fam Jongenelis Elba

09-08-2015

Wij hebben dezelfde week gevaren als de hieronder genoemde fam Dommisse. Wat een geweldige week was dit... Lees meer

Peter Mallorca

22-06-2015

Goede tijd gehad aan boord van het zeiljacht van schipper Rink in Mallorca - voor mij en mijn mede-meezeilers een ontdekking... Lees meer

Martha Biesheuvel Griekenland Sept 13-20 2014

28-09-2014

Zeilen van 13 tot 20 september in Griekenland. Met mijn zoon schipper Barend had ik een fantastische zeilweek in Griekenland op een 10 persoons zeilboot ... Lees meer

Jeroen Griekenland/Saronic/Aug 2014

08-09-2014

Zeilnet heeft voor ons een Bavaria 32 georganiseerd. Alles is prima verlopen en de boot was schoon en compleet... Lees meer

Tinie Turkije, 26 juli 2014-09 aug 2014

02-09-2014

Voor wie houdt van zeilen en mooi weer, is dit zeker een aanrader. Heerlijk genoten, na het zeilen een frisse duik en daarna lekker eten in de heerlijke restaurantjes in de verschillende baaien!

Hans, Dorine, Leone en Amber Elba, Scarlino

22-08-2014

Elba is een mooi eiland en prima rond te zeilen in een week. We hadden een leuke groep met veel jeugd, dus ook de kinderen hadden het erg naar de zin... Lees meer

Arnold en Carla Griekenland - Saronische/Argolische golf - juni 2014

12-08-2014

Vanaf 21-Jun-2014 twee weken gezeild op Saronische en Argolische golf. Vertrek vanuit Kalamaki/Athene... Lees meer

Marijn Wiersma Griekenland, Peloponnesus, 26/7-09/8

11-08-2014

Eerste keer (Flottielje) zeilen voor onze familie (4 kids van 17, 15, 13 en 7); Waanzinnige heerlijke ervaring... Lees meer

Familie Visser Flottielje Kroatië 19/7 - 26/7 - 2014

05-08-2014

Ik wilde je even bedanken voor de FANTASTISCHE vakantie die we hebben gehad! Wat hebben wij genoten van het flottielje zeilen in Kroatie... Lees meer

Marloes Ibiza

16-07-2014

Het was weer heerlijk ontspannen op de boot. Groot zeilgebied en wisselend weer kon de pret niet drukken... Lees meer

Piet Kranendonk Griekenland/Athene/mei2014

14-05-2014

Wij hebben in de meivakantie heerlijke zeilvakantie genoten met vertrek vanaf Kalamaki Athene... Lees meer

Leo,Jack,Peet en Ruud Turkije,Bodrum,Okt 2013

12-11-2013

Met 3 vrienden gezeild voor de Turkse kust vanuit Bodrum. (op eigen gelegenheid)... Lees meer

Wim en Susanne uit DenHelder Turkije/juli /2013

28-09-2013

Ik schrijf nooit een recensie over mijn vakanties. Maar nu doe ik het toch maar op verzoek van mijn vriendin... Lees meer

Karin Griekenland/Sardonische zee/10-24 augustus 2013

21-09-2013

Voor ons grote gezin ( 5 kinderen in de leeftijd 9-17) de eerste keer met de flottielje op zee... Lees meer

Gineke Turkije, Marmaris-Datca, juli 2013

17-09-2013

De nieuwe Datca route is een echte aanrader. Mooie baaitjes, bijzondere restaurantjes, leuke stadjes, Adjan wist ze allemaal te vinden... Lees meer

Polman Croatie, Aug 2013

09-09-2013

Heerlijke tijd gehad. Prachtig gebied, mooie eilanden, mooie ankerplaatsen en baaien... Lees meer

Danica Zewald Italië Elba juli 2013

31-08-2013

Fantastische week gehad! Het in flottielje varen is zeer goed bevallen. Leuk contact met de andere boten wat ook voor de kinderen gezellig was... Lees meer

Marion van den Berg Griekenland, athene, juli 213

22-08-2013

De afgelopen jaren had ik gekozen voor een andere invulling van mijn vakantie, het bloed kruipt waar het niet gaan kan... Lees meer

Kerkhoffs Greece, Lefkas

13-08-2013

Wij hebben in her Lefkasgebied genoten van een heerlijke zeilvakantie. De flottieleleiding was zeer vakkundig en behulpzaam... Lees meer

Familie Voordes Kroatië, Sukosan, juli 2013

09-08-2013

Gisteren zijn wij terug gekomen van de leukste vakantie die wij tot nu toe gedaan hebben! Het was helemaal top! Alles liep op rolletjes en iedereen hier (het gehele gezin) heeft er volop van genoten... Lees meer

Peter en Jeannette Vrolijk Kroatië, Zadar

30-06-2013

Het is al weer een paar weken geleden dat wij zijn terug gekomen van een schitterende zeilvakantie in Kroatie, en natuurlijk weer lekker opgeslokt door de dagelijkse beslommeringen, maar ik wilde je toch nog even bedanken voor de goede zorgen van Zeilnet... Lees meer

Marion van den Berg

15-09-2017

Mallorca augustus 2017

Een week lang samen met mijn medereizigers Mallorca vanaf de boot leren kennen. Waarbij onze schipper, Rink ons de mooie baaien, en kustlijn kon laten zien... Lees meer

Familie Koerts

18-08-2017

Flottielje zeilen Griekenland

Wij hebben een geweldige vakantie gehad met Zeilnet! Met onze eigen boot mochten we vanaf Athene, Griekenland, twee weken meezeilen... Lees meer

Bryan Visser

06-08-2017

waanzinnige vakantie Kroatië 2017

Wij hebben via Zeilnet afgelopen zomervakantie een week lang gezeild in Kroatië... Lees meer

Victor

27-07-2017

Mr.

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad aan boord van het moederschip van een Flottielje... Lees meer

Pieter van Strijen

11-07-2017

Lefkas

Eind mei/begin juni hebben we een heerlijke zeilvakantie gehad in het Lefkas gebied met een prima Bavaria Cruiser 39 via Zeilnet... Lees meer

Roeland

17-02-2017

Prachtige tour rond de northern leewards!

Via zeilnet hebben wij een super steady catamaran gehuurd op Saint Martin. Met onze twee dochtertjes (1 en 2 jaar) hebben we prachtig getourd: Sint Maarten, Saba, Eustatius, Kitts, Nevis, Montserrat, Antigua, Barbuda, Barths en Anguilla in 4 weken... Lees meer

Ton Bleckman

11-10-2016

super zeilweek Lefkas

We zijn van 1 tot 8 okt in Lefkas bareboat wezen zeilen. Top week gehad,weer was super wind en blauwe luchten... Lees meer

Rob Drukker

29-09-2016

Heerlijk zeilen rondom Ibiza

Met z'n vijven hebben we in 6 dagen Ibiza en Formentera gerond op een Jeanneau SO 39i... Lees meer

Albert Zurburg

31-08-2016

Turkije 30 juli 2016

Omdat de meezeilboot al volgeboekt was heb ik de stoute schoenen aangetrokken en zelf een Bavaria 36 gehuurd... Lees meer

Cor Baltus

25-08-2016

Flottielje Kroatië

We hebben voor het eerst aan een flottieljereis deelgenomen. We hebben voor Kroatië gekozen vanwege de goede verhalen over het land... Lees meer

Sjaak Koehler

22-08-2016

Zeildagje van Nafplion naar Astrous

Eindelijk gaat het lekker waaien. Onze zonen van 20 en 22 willen nu hun 'shift' aan het stuurrad wel draaien... Lees meer

Milko Berben

19-08-2016

Tsja

Mallorca juli 2016 Aan boord bij Rink een van fijnste vakanties gehad sinds 20 jaar wat een relaxte manier van vakantie vieren... Lees meer

Randolf Kobus

02-08-2016

Mooie flottielje in Griekenland

Net terug van een heerlijke twee weekse flottielje in Griekenland. Vanaf Athene in twee weken op en neer naar Nafplion... Lees meer

Addie en Els Anbeek

01-08-2016

Mallorca juli 2016

Supervakantie met leuke mensen en een zeer goede en gastvrije schipper die het je naar alle kanten naar je zin wil maken en zijn zeilboot goed in orde heeft... Lees meer

David Winckers

13-05-2016

Griekenland Athene Mei 2016

Eerste week mei 16 meegevaren met Flottielje onder begeleiding van Zeilnet schipper Pieter en zijn partner Jolanda... Lees meer

Marc/Karin Mallorca

29-09-2015

Eind juli hebben we een heerlijk weekje gevaren langs de oostkust van Mallorca. Als niet-zeilers en verwende vakantiegangers was het even wennen aan het slaapcomfort aan boord, maar de dagen en avonden met schipper Rink maakten alles goed... Lees meer

Familie Clijnk Griekenland, Saronische Golf

20-08-2015

Wij hebben een week meegevaren in een flottielje en dat is ons zeer goed bevallen... Lees meer

Carolien en Ben Marmaris 25 juli tot 8 augustus

16-08-2015

Dit was voor ons gezin met 2 tieners de eerste flottielje zeilvakantie. Alles was goed geregeld... Lees meer

Fam Swinkels Elba, 25/07 - 01/08 2015

13-08-2015

Wij hebben een geweldige zeilweek gehad, het hele gezin heeft genoten. Ook de begeleiding (zowel van verhuurder als van flottielje-leider) was helemaal top... Lees meer

Bart-Jan en Saskia van Houten Turkije, maramaris, 25-7 t/m 8-8 2015

12-08-2015

We hebben weer een fantastische twee weken zeilen acher de rug. Adjan was onze flottielje leider en die had fantastische plekken voor ons uitgezocht... Lees meer

Dommisse Family Italie- Elba

05-08-2015

We hebben een heerlijke flottielje week gehad rondom Elba in de Toscaanse Archipel... Lees meer

Marieke, Mark, Floris, Wietske, Ravi Ibiza, mei 2015

19-05-2015

Met ons gezin en ander gezin hebben we twee zeiljachten met schipper gehuurd en een week bij Ibiza en Formetera gezeild... Lees meer

Marielle Ibiza 13-20 juli

22-09-2014

Heerlijke week rond Ibiza gehad. Prachtig weer, dolfijnen, heerlijke stranden, blauwer dan blauw water en een ervaren en gezellige schipper Rink... Lees meer

Caroline Griekenland

05-09-2014

Wij hebben een geweldige week gehad in Griekenland op de saronische golf. Fijne flottieljleider en een heerlijke boot... Lees meer

Floor & Margot Sardonische Zee

29-08-2014

We hebben een fantastische week gehad in Griekenland/ Sardonische Zee. We waren 'groentjes' in het zeilen, maar na een dikke week op zee kunnen we al redelijk meedraaien aan boord... Lees meer

Leonoor, Sander, Carola en Frits Italie, rondje Elba, 19 juli 2014

21-08-2014

Heerlijk trip. Boot opgehaald in Punta Ala, waar nog een boot van onze flottielje lag... Lees meer

Thekla, Mieke en Loes Kroatië

11-08-2014

Geweldig leuke ervaring, wij zijn een familie van 52, 21 en 18 jaar. Top week, prima verhouding tussen groepsverband en zelfstandig je plan trekken... Lees meer

Cees en Christy Griekenland - Meezeilen Argolisch / Saronische Golf - 12 juli t/m 19 juli

08-08-2014

We hebben een topweek gehad op de moederboot. Onze twee schippers en de andere mensen op de boot waren fantastisch gezelschap... Lees meer

Mark - Annick - Sofie - Charlotte - Marie Kroatie - Dalmatie

21-07-2014

Zeer goed georganiseerd flottielje, kinderen en ouders hebben genoten dank zij de 100% toewijding van de flotieljebegeleiding

Mario en Femke Ibiza 21 juni 2014

07-07-2014

Een heerlijke ontspannen zeiltocht met schipper Andre en twee heel gezellige medepassagiers... Lees meer

Ger Griekenland/Rhodos/okt.2013

29-11-2013

Ger - Rhodos - oktober 2013 Vanuit Rhodos met 10 kornuiten op 3 Bavaria’s gezeild... Lees meer

Wietse en Janny Visser Griekenland-Lefkas- september 2013

18-10-2013

Met onze vrienden zeilen we al 20 jaar rond en hebben we allerlei vaargebieden bezocht... Lees meer

Jose Turkije, juni, 2013

25-09-2013

Vorig jaar was voor mij de eerste keer zeilen in Turkije. Ik had genoten van alles en door de enthousiaste schipper die mooie verhalen vertelden over andere gebieden ben ik dit jaar weer geweest... Lees meer

Fransen Turkije,Marmaris-Datca,juli 2013

21-09-2013

Via Google kwamen wij bij Zeilnet die voor ons onbekend was. Maar wat hebben zij alles goed voor ons geregeld... Lees meer

Geerlings Italie, Elba, juli 2013

12-09-2013

Rondje Elba gemaakt met goede boot, leuke groep en heerlijk weer. Veel op anker gelegen in prachtige baaien... Lees meer

Fam. Heres Griekenland, Athene , augustus 2013

08-09-2013

Heerlijke weken gehad, veel zeemijlen gemaakt onder allerlei weersomstandigheden... Lees meer

Henk Janzen Griekenland, Levkas, juli 2013

28-08-2013

De reis was prima geregeld. Het verblijf in Griekenland was weer fantastisch, als vanouds eigenlijk... Lees meer

Albert Turkije, Marmaris - Datca, juli 2013

20-08-2013

Voor de 5e keer naar Turkije en het is elke keer weer anders. Nadat ik 20 jaar niet meer had gezeild, begon het toch weer te kriebelen... Lees meer

Percy van Eerten Italie Elba

13-08-2013

Fam van Eerten Italie 2013 Elba. Wij hebben een heerlijke zeiltocht in flottielje verband gehad rond Elba... Lees meer

Familie Roos Turkije, Marmaris/Datca, juli 2013

07-08-2013

Ik wilde even laten weten dat we een supervakantie hebben gehad! Niet alleen de reis, flottielje, locatie, mooie baaien en zon waren super, ook jou organisatie en geduld met onze groep en je bereidheid om met ons mee te denken waren echt briljant te noemen... Lees meer

familie kempen Caribbean

17-06-2013

hallo, dit was weer een topvakantie

Rene

02-09-2017

Mooie zeilervaring met veel variatie

Italie (Salerno) was nieuw voor ons en is heel anders dan Griekenland of Turkije... Lees meer

Leon Hamers

07-08-2017

Top begeleiding, prachtige omgeving

Net terug van 2 weken varen vanuit Athene. We hadden 1 week flotielje geboekt en 1 week bareboat... Lees meer

Hans J. M. Janssen

03-08-2017

Met Zeilnet rond de Peloponesos

Net terug van weer een fantastische zeilervaring van twee weken onder leiding van Zeilnet rondom de Peloponesos... Lees meer

Barbera Winkel

26-07-2017

Meezeilen vanaf Athene

Mijn wens om alleen met mijn drie meiden te zeilen in Griekenland werd geheel vervuld... Lees meer

Lisbeth & Willem

13-05-2017

St. Maarten, St. Barth en Anguilla

Een heerlijke vakantie gehad, samen met onze dochters. Onze boot was een Bavaria 41... Lees meer

Albert

30-10-2016

Nazomeren in Turkije.

Herfstvakantie in Nederland, koud en guur. Turkije 28 graden en volop zon. Vijf vriend(inn)en vanuit Marmaris vertrokken met een Bavaria 49 voor een weekje in oostelijke richting... Lees meer

Herman Mooij

08-10-2016

Helene, bedankt voor een perfect georganiseerde zeilvakantie. Alle vooraf afgesproken wensen waren tot in de puntjes verzorgt boot was zoals je die ons verteld had in hele goede conditie... Lees meer

Ronald en Desiree Roosen

20-09-2016

Zeilvakantie Griekenland - Peloponnesos

Twee geweldige weken in Griekenland gezeild met een Bavaria van MG Yachts via Zeilnet... Lees meer

Gerhard Elscot

29-08-2016

Zeilen Split Kroatie

Wij hebben twee families (9 personen) een First 45 gehuurd in Kroatië. (kuip layout en slaapplekken uitstekend) Vorig jaar met mijn eigen gezin een First 35 gehuurd... Lees meer

Leontine Bredius

25-08-2016

Een week gezeild in Kroatië. Was super! Mooie boot, mooi land, goed eten. Voor herhaling vatbaar en met dank aan zeilnet!

Geert-Jan van der wielen

21-08-2016

Was fantastische reis. We waren met 4 boten in bareboat. Via zminjak( murter) naar kornati (piskera, telascica) naar sali en laatste top avond in brbinj... Lees meer

Familie Vugs

13-08-2016

Eerste flottielje-ervaring

Met weinig zeilervaring heeft ons gezin een prachtige flottieljeweek in Kroatie afgesloten... Lees meer

Cecilia Kalsbeek

02-08-2016

De kinderen hebben veel nieuwe vrienden gemaakt

Mooie reis vanuit Athene. Twee weken flottielje met een fantastische groep. De kinderen konden heerlijk met alle andere kinderen uit de groep spelen en logeerden zelfs op elkaars boot... Lees meer

Brigitta van Adrighem

01-08-2016

wederom een zeer geslaagde vakantie in Griekenland Athene doorgebracht in de flottielje van Pieter en Jolanda... Lees meer

vervaele

07-10-2015

kroatië sept 2015

Zeilvakantie bareboat geboekt vanuit Biograd. Biograd ligt op 40 min van Zadar airport wat de transfer wat duurder (50 euro per rit) maakt... Lees meer

Familie Janssen Turkije, augustus 2015

22-09-2015

Met veel plezier kijken we terug naar onze zeilvakantie in Turkije. We boekten een one-way bareboat van Oraniye (bij Marmaris) naar Bodrum... Lees meer

Rene Pruijssers Turkije aug 2015

20-08-2015

Wij hebben dit jaar deelgenomen aan het flottielje olv Adjan dat vertrok uit Marmaris voor 2 weken richting het oosten... Lees meer

Familie Molier Italie

16-08-2015

Flotielje Salerno-Tropea olv Ruud vd Valk. Een one-way tocht, met zeer afwisselende natuur, landschappen en prachtige baaitjes... Lees meer

Maartje Wolff Kroatië

12-08-2015

Na Griekenland twee jaar geleden, zijn we dit jaar in Kroatië geweest. We hebben meegevaren op de leadboat en dat was wederom een leuke ervaring... Lees meer

Jochem van der Wal & family Turkije - Marmaris-Datca juli/aug 2015

10-08-2015

Voor het tweede jaar in rij hebben wij onlangs deelgenomen aan de 2-weekse Zeilnet flottielje vanuit Marmaris richting 'het westen'... Lees meer

Nicole Soentken Italië, Cilentokust, 18-25 juli 2015

28-07-2015

Wij hebben een heerlijke week gezeild voor de Cilentokust in het zuiden van Italië... Lees meer

Frans v.d. Reijt Martinique-St. Vincent 10-24 januari

06-02-2015

Ocean Viking, een heerlijk schip en een vlekkeloze reis met een leuk gezelschap... Lees meer

Bert de Jong Croatie/Krka watervallen route/19-26 Juli 2014

09-09-2014

Wij hebben een geweldige vakantie gehad met ons gezin (4 kinderen). De voorbereiding was prima geregeld door Helene, en ook ter plaatse werden wij prima opgevangen... Lees meer

Marc, Esmeralda, Wouter en Emile 26 juli, Elba

02-09-2014

Aan boord bij schipper Wytse hebben we een fantastische week gehad. Veel geleerd, leuke plaatsen op Elba bezocht, geweldige baaien en een gezellige groep... Lees meer

Hester en Wim Athene

23-08-2014

Het was perfect. Boot was erg goed (iedereen was jaloers), het enige puntje van kritiek is dat de fok oud was (hoofdzeil was nieuw en stond perfect)... Lees meer

Randolf, Geraldine, Alban en Floris Rondje Elba, Italie, 26 juli 2014

18-08-2014

Samen met negen andere schepen rondje Elba gedaan onder de uitstekende, deskundige en vooral prettige leiding van onze flottielje leider Wytze... Lees meer

Egbert Griekenland

11-08-2014

Een fantastische vakantie gehad, mede door de goede service en het deskundige advies van Zeilnet... Lees meer

froukje nordsiek Italie, Elba, juli 2014

08-08-2014

In juli een week het rondje om Elba gedaan. De flottielje bestond uit 8 schepen... Lees meer

Luc Dirven

21-07-2014

We hebben een topvakantie gehad, met onze eigen flottielje hebben we onder begeleiding van drie schippers gezeild... Lees meer

Marcel Griekenland Athene en omgeving, mei 2014

16-06-2014

Zeer prettige en snelle communicatie. Een van de weinige aanbieders die flexibele data voor je kan organiseren... Lees meer

Nelly en Eelco Turkije 2013

20-11-2013

Afgelopen zomer drie boten gehuurd in Turkije met een groep vrienden en kids . Door zeilnet is gevraagd of we evt... Lees meer

Hans en Greet Verstappen Turkije/Marmaris- Datca/2013

09-10-2013

Nog nooit zijn we met een flottielje mee geweest. We zijn ervaren zeilers en in een groep zeilen was niets voor ons... Lees meer

Jolanda Turkije, juli 2013

22-09-2013

k wilde eigenlijk weer naar Griekenland, maar dat was helaas al vol. Gelukkig maar, want Turkije is mij 300 % meegevallen... Lees meer

Simon Griekenland, Golf van Athene, juli 2013

18-09-2013

Wat een heerlijke manier van vakantie vieren! Griekenland is een prachtig zeilgebied; zon, lekker windje, veel eilanden en heerlijk eten... Lees meer

Arthur Kroatie, Molat tot Split, juni 2013

10-09-2013

Geweldige vakantie gehad vanuit Zadar op een zeer degelijke boot, Elan333, prima zeileigenschappen... Lees meer

Lotta en Guido Kroatie, Kornati Eilanden, augustus 2013

05-09-2013

Een heerlijke week, met drie schepen van Zeilnet van baai naar baai zeilen in Kroatie... Lees meer

Familie Albeda Italie/Toscane-Elba

23-08-2013

Het was voor ons voor het eerst dat we flottielje gingen zeilen en het is uitstekend bevallen... Lees meer

Fam Bokma de Boer Italië / Corsica

18-08-2013

Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Juli 2013. In 2 weken tijd hebben wij een rondje Corsica gezeild... Lees meer

Jan Geraeds Kroatië/Trogir

12-08-2013

Familie Geraeds - Sommer, Kroatie, Trogir, juli 2013. Fantastische vakantie gehad... Lees meer

Familie Wolff Griekenland, Levkas, juli 2013

06-08-2013

Ons weekje zeilen was echt te gek. Leuke groep, goede klik met de schipper en een zeer vakkundig zeiler/flottieljeleider... Lees meer

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Contact opnemen Offerte aanvragen 

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.

Vraag een offerte aanNeem contact op