Zonnige Zeilvakanties
Seychellen
Submenu Zeilen Seychellenpijltje

Zeilen in Seychellen

De Seychellen is een waar paradijs op aarde

Zeilen in de Seychellen is een fantastische manier om je vakantie door te brengen. De mooiste baaien en eilanden zijn alleen per boot te bereiken. Een schitterend vaargebied voor de avontuurlijke zeiler. Witte zandstranden, kristalheldere wateren en enorme rotspartijen die uit de Indische Oceaan oprijzen. Deze eilandengroep, die 1000 kilometer uit de kust van Oost-Afrika ligt, net ten zuiden van de evenaar is een perfecte zeilbestemming. Het zeilen is geweldig, met kalme passaatwinden en eilandhoppen langs prachtige baaien en afgelegen ankerplaatsen. De eilanden hebben ook een zeer spectaculaire natuur met gekronkeld graniet, bergen en weelderige tropische bossen.

Prachtige koraalriffen met kleurrijke vissen

Op sommige van de Seychellen wonen gigantische schildpadden die zich nestelen op de mooie, witte zandstranden. Maar niet alleen aan land, ook onder water is het avontuur spectaculair. Schitterende koralen, magnifieke riffen en kleurige vissen vragen gewoon om een duik naar een onvergetelijke herinnering. Ontdek met zeilen in de Seychellen een van de mooiste zeilgebieden van de wereld.  Overgoten door zon en zee, met elke dag een nieuwe bestemming aan de horizon.  Dat is zeilen in de Seychellen.

Vraag nu een offerte aan of lees verder voor meer informatie over zeilen in de Seychellen

Zeiljacht huren zeiljacht-huren-seychellen Zeilen in de Seychellen is genieten van zon, zee en spectaculaire onderwater wereld.
Huur een zeiljacht in de Seychellen en beleef je eigen exotisch zeilavontuur op dit stukje paradijs op aarde.

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie. Of kijk nu in onze online systeem bij hoe huur ik een zeiljacht/ of zeiljacht huren wereldwijd.  Vul je criteria en bekijk de lijst van beschikbare zeiljachten

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Contact opnemen Offerte aanvragen 

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.

Vraag een offerte aanNeem contact op