Zonnige Zeilvakanties
Canarische-eilanden-castle-castillo.jpg
Submenu Meezeilen Canarische Eilanden

Zeiljacht Oceanis 393 meezeilen Canarische Eilanden

Het zeiljacht is een Beneteau Oceanis Clipper 39.3. Een schip van 12 meter , uitgerust met drie hutten, twee badkamers, een luxe kajuit en een volledig ingerichte kombuis.

Het schip beschikt over alle comfort voor een heerlijke meezeilvakantie. Uiteraard heeft het schip alle nodige veiligheidsvoorzieningen aan boord, zoals zwemvesten, reddingsvlot en epirb. Om efficiënt te kunnen navigeren is recent de nieuwste apparatuur aangeschaft en ingebouwd. Er is ook een dinghy met motor.  Voor het zwemmen heeft het schip aan de achterzijde een zwemplateau.

Bemanning:

Eigenaar en schipper van de Oceanis 393 is Cynthia.
Door haar jarenlange ervaring , zowel in Nederland als rond de Canarische eilanden, kan zij je op je meezeilvakantie de fijne kneepjes van het zeilen leren. Wil je alleen maar meezeilen en genieten van de rust van de oceaan? Dat kan natuurlijk ook, je maakt zelf de keuze! 

Om je meezeilvakantie helemaal tot een succes te maken zal zij af en toe haar kookkunsten tonen, maar het is ook mogelijk om zelf een hapje of maaltijd klaar te maken. In de meeste havens die we aan doen zijn overigens uitstekende en goedkope restaurantjes te vinden.