Zonnige Zeilvakanties
Canarische-eilanden-castle-castillo.jpg
Submenu Meezeilenpijltje

Zeiljacht Oceanis 393 meezeilen Canarische Eilanden

Het zeiljacht is een Beneteau Oceanis Clipper 39.3. Een schip van 12 meter, uitgerust met drie hutten met tweepersoonsbedden, twee badkamers met douche, toilet en wastafel, een luxe kajuit en een volledig ingerichte kombuis met oven, electrische kookplaat en een grote koelkast.

In de kajuit is er de mogeijkheid om nog een vierde bed te creëren, waarin ook nog twee personen kunnen slapen.In de salon bevind zich een grote tafel, rondom deze tafel kan royaal met alle gasten worden gegeten, maar heel vaak zullen we buiten eten omdat het weer dat vrijwel altijd toelaat.

Tegenover de tafel bevindt zich de navigatie hoek. De Oceanis 393 beschikt standard over Marifoon, Navtex (ontvangst weerberichten overal ter wereld), radio, wereldontvanger, radar, AIS en weerstation.

Het jacht heeft internet aan boord, zodat iedereen vrijwel overal (afhankelijk van het bereik) kan mailen en appen.  Verder zijn er 220volt en 12 volt aansluitingen aanwezig. Uiteraard heeft het schip alle nodige veiligheidsvoorzieningen aan boord, zoals zwemvesten, reddingsvlot, reddingsboeien en epirb. Om efficiënt te kunnen navigeren is recent de nieuwste apparatuur aangeschaft en ingebouwd, zoals een kaartplotter van Raymarine. Een stuurautomaat, windmeter en een log zijn ook aanwezig.

De stroomvoorziening van het jacht is geregeld door middel van zonnepanelen, ook een windmolen draagt bij aan de energievoorziening.
Om de wal op te kunnen als we gaan ankeren is er een dingy met buitenboordmotor aanwezig.
Voor de liefhebber van barbequen heeft de Oceanis 393 achteraan de kuip een buitenbarbeque hangen.

Natuurlijk kan er vanaf het zwemplateau aan de achterkant van de kuip, die overigens beschikt over een royaal aantal zitplaatsen en een zonnescherm, een duik in het water rondom de canaries worden genomen. Het zoute water kan daarna met de buitendouche worden afgespoeld

Bemanning:

Eigenaar en schipper van de Oceanis 393 is Cynthia.
Door haar jarenlange ervaring , zowel in Nederland als rond de Canarische eilanden, kan zij je op je meezeilvakantie de fijne kneepjes van het zeilen leren. Wil je alleen maar meezeilen en genieten van de rust van de oceaan? Dat kan natuurlijk ook, je maakt zelf de keuze! 

Om je meezeilvakantie helemaal tot een succes te maken zal zij af en toe haar kookkunsten tonen, maar het is ook mogelijk om zelf een hapje of maaltijd klaar te maken. In de meeste havens die we aan doen zijn overigens uitstekende en goedkope restaurantjes te vinden.

 

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Contact opnemen Offerte aanvragen 

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.

Vraag een offerte aanNeem contact op