Zonnige Zeilvakanties
levkas-flottielje1.jpg

Zeiljacht huren vanuit Levkas, Griekenland

Zeiljacht huren, zeilen hijsen, magnifiek varen vanuit Levkas

Levkas is een droombestemming voor zeilers en staat bekend als een van de populairste zeilgebieden van de Middellandse Zee. Dat komt omdat de zeil omstandigheden doorgaans ideaal zijn. De heerlijke mediterrane zon, zee, wind voeren je mee naar de meest pittoreske plekjes die in dit gebied verscholen liggen. Natuurlijk kunnen we je foto’s laten zien en verhalen laten lezen van enthousiaste ervaringsdeskundigen maar om echt te bevatten hoe geweldig Levkas is moet je zelf de zeilen hijsen. Huur een zeiljacht in Levkas en ga overstag voor dit magnifieke zeilgebied.

Zeiljacht huren in Levkas

Een zeiljacht huren (bareboat) in Levkas via Zeilnet is eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar. Lees meer over onze werkwijze, tarieven en onze hoge kwaliteitsstandaard op de speciale informatiepagina zeiljacht huren.

Typisch in Levkas gebied:

  • Rijk eilandengebied
  • Overzichtelijke zeilafstanden
  • Schilderachtige baaien
  • Kleine strandjes met helder zwemwater
  • Ideaal gebied voor kinderen
  • Ruime keuze aan ankerbaaitjes
  • Geen havenkosten
  • Wind: 2- 5 Bf
  • dagafstanden: 5– 20 Nm

Vraag nu een offerte aan of lees verder voor meer informatie over zeilen vanuit Levkas

Zeilgebied Levkas

Wie al eens in Levkas is geweest zal zich wellicht de kalme, kristalheldere Ionische zee herinneren. Dit komt door de vele eilanden en het vasteland die water in het zeilgebied een goede beschutting bieden. Daardoor staat er minder golfslag wat het zeilen comfortabel maakt. Een ander voordeel van zeilgebied is dat je niet veel verder dan 10 tot 15 mijl hoeft te zeilen naar je volgende ankerplaats of haventje.
Het Levkas zeilgebied kenmerkt zich met ontelbaar veel eilandjes, met prachtige baaien en mooie stranden. Onderweg is er grote kans om dolfijnen te zien.
Sommige eilanden zijn nauwelijks bewoond en hebben idyllische ankerplekjes met helder smaragdgroen zwem of snorkelwater. Op andere eilanden vind je kleine gezellige dorpjes met pittoreske havens en natuurlijk taveernes met heerlijke Griekse gerechten.

Zeiljacht huren in Levkas is ideaal voor gezinnen met kinderen

Levkas is voor gezinnen met kinderen een ideale zeilvakantie bestemming en een fantastische plek om kennis te maken met Griekenland, de gastvrije Grieken, hun lekkere keuken en hun rijke cultuur.

Vertrekhaven Levkas Stad

Levkas stad ligt op ca 20 taximinuten van het vliegveld Preveza. De marina is goed toegerust met restaurants, koffiebars en een supermarkt voor proviandering. Je wandelt vanuit de marina zo het stadje binnen. Het is er levendig met winkeltjes, terrassen, taverna’s en souvenirshops. Een prachtige stad om je zeilvakantie te starten.

Het weer in Levkas

Het zomerklimaat in Levkas is net als de rest van Griekenland bijzonder stabiel. Een garantie voor een zonnige zeilvakantie. Ook ’s nachts zijn de temperaturen aangenaam.
Qua wind is Levkas het rustigste zeilgebied van Griekenland. In de loop van de ochtend steekt de wind op en kan door zetten tot windkracht 4 à 5. Daarentegen is het ’s nachts meestal bladstil. In juli en augustus is het “Meltemi”-tijd en kan er een stevige noorden wind waaien. Verwaaide dagen met ongeschikte zeilwind of juist windstille dagen geven natuurlijk gelegenheid tot bijvoorbeeld uitstapjes het binnenland in.

Vele tevreden vakantie vierende zeilers gingen je al voor. Lees hun verhalen en reisverslagen en laat je overtuigen van de kwaliteit van onze diensten en zeiljachten.

Vraag nu een offerte aan of neem voor meer informatie over zeilen vanuit Levkas contact met ons op

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Contact opnemen Offerte aanvragen 

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.

Vraag een offerte aanNeem contact op