Antwoorden op veelgestelde vragen over het coronavirus. Lees meer
Zonnige Zeilvakanties
Meezeilen Caribbean
Submenu Meezeilen

Meezeilen Caribbean

Een exotisch en avontuurlijke zeilvakantie in Caribbean

De mooiste baaien en eilanden zijn alleen per boot te bereiken en na aankomst kunnen we er naar believen op uit trekken.  Bezoek kleine pittoreske West-Indische dorpjes met levendige straatmarkten. Of maak een fikse klim naar de top van een vulkaan en rust uit in een heet mineraalbad midden in de jungle. Maar niet alleen aan land, ook onder water is het avontuur spectaculair. Zo vaak we maar willen gaan we met duikbril en snorkel naar magnifieke riffen om te zwemmen tussen exotische vissen en  kleurig koraal. Overdag onderwater en ’s avonds bij een swingend Caribisch feest op het strand, compleet met steelband en planters punch.
Hey! Tallyman, Tally me banana. Daylight come and we never want to go home!

Meezeilen in Caribbean staat garant voor zon, zee, strand, veel plezier, kortom een droom van een zeilreis. 

Boek nu of lees verder voor meer informatie over meezeilen Caribbean

Het Caribisch zeilgebied

Het Caribisch zeilgebied strekt zich uit van Florida tot Venezuela. In het zuidelijke deel van dit gebied liggen de tropische paradijsjes die de Windward Islands genoemd worden. Dat is ons zeilgebied. Het ene eiland is smaragdgroen en bergachtig met uitbundige junglepracht. Het andere niet meer dan een witte zandplaat in een turkooizen koraalzee. De Grenadines liggen wat zuidelijker en dit zijn, de welbekende 'bounty-eilanden'. Een genot om hier te zeilen en het gebied te herkennen. Wuivende palmbomen en tropische stranden. Al deze schitterende eilanden maken van de Windwards een droombestemming.

Vertrekdata meezeilen Caribbean 

Klik hier voor de prijzen en vertrekdata

meer weten over meezeilen?
onze schippers
reviews


Vragen? Neem gerust contact op met ons of boek direct een geweldige Zeilnet zeilvakantie

Klimaat en beste reistijd

Reizen is het gehele jaar door goed mogelijk in het Caribische gebied, maar de beste reistijd is de droge periode, die valt tussen december en juni. In de natte periode kan i.v.m. weersomstandigheden het zeilprogramma aangepast worden. De temperatuur verandert in de zomerperiode niet drastisch, maar door de hogere luchtvochtigheid voelt het wel warmer aan. De gemiddelde temperatuur overdag is 29°C in de winter en 31°C in de zomer.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Contact opnemen Offerte aanvragen 

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.

Vraag een offerte aanNeem contact op