Zonnige Zeilvakanties
kroatie1.jpg

Zeilen in Kroatië

Kroatië is een waar paradijs voor zeilers. Zeilen in Kroatië betekent iedere dag heerlijk zeilen van eiland naar eiland met een heerlijke zeilwind. Een perfecte mix van ideaal zeilweer, mooie omgeving, cultuur en natuur biedt iedere zeilvakantieganger wat wils. Voor de kust van Kroatië liggen honderden eilandjes die het ontdekken per zeilboot meer dan waard zijn. Indrukwekkende rotsachtige kusten wisselen kiezelstranden en schitterende baaien af.
Ga voor anker in één van de verscholen baaien of vat koers richting een pittoresk havenstadje. Geniet van de gezellige sfeer terwijl je door de kleine straatjes slentert of breng een bezoek aan één van de vele historische gebouwen. De ongerepte natuur en de spectaculaire watervallen op het vasteland zijn het bezoeken meer dan waard. Overgoten door zon  met elke dag een nieuwe bestemming aan de horizon. Dat is zeilen in Kroatië.

Vragen? Neem gerust contact op met ons of lees verder voor meer informatie over zeilen in Kroatië.

Zeilgebied Kroatië

De zuidkust van Kroatië, ook wel Dalmatische kust genoemd, is bekend door de tienduizenden eilandjes die het zeilgebied goed beschutten. De omgeving is heel gevarieerd. De soms indrukwekkend ruige rotsgebergten langs de kust worden afgewisseld door prachtige stranden en idyllische haventjes. Het gebied herbergt behalve de vele ankerplaatsen ook een aantal goed uitgeruste jachthavens. De wateren van Dalmatië bieden zowel beginnende als ervaren zeilers uitdaging op hun eigen niveau. 

Voor de kinderen is het ongelofelijk heldere warme water een uitkomst. Lekker rond spartelen, snorkelen en genieten aan dek van de warmte van de zon.
In Kroatië tref je op sociaal, cultureel en culinair gebied veel Balkan, Italiaanse en Griekse invloeden aan.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Contact opnemen Offerte aanvragen 

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.

Vraag een offerte aanNeem contact op