Zonnige Zeilvakanties
Zeilboot huren Ibiza en Mallorca

Zeilboot huren Ibiza en Mallorca

Huur een zeilboot in Mallorca of Ibiza en geniet van een complete zeilvakantie

Mallorca en Ibiza zijn twee schitterende bestemmingen om een zeilboot te huren. Geniet van de mooie kusten van de twee eilanden en ontdek de ongerepte natuur van de binnenlanden. De eilanden Mallorca en Ibiza zijn onderdeel van de Balearen. Deze archipel, waar Formentera en Menorca ook deel van uitmaken, heeft een heerlijk aangenaam klimaat.
Huur een zeilboot in Mallorca en zeil langs de schitterende kust van dit bergachtige eiland. Fantastische baaien met idyllische strandjes, hoge kliffen en authentieke vissersdorpjes trekken aan je voorbij.
Een zeilboot huren in Ibiza betekent genieten van heerlijke zeilomstandigheden met prachtige natuur en een bruisend uitgaansleven. Huur een zeilboot in Mallorca of Ibiza en geniet van zon, zee, natuur en uitgaan.

Zeilboot huren Mallorca

Mallorca heeft een schitterend zeilgebied en is het grootste eiland van de Balearen.  Langs de kust wisselen imposante rotsformaties, zandstranden en baaien elkaar af. Ga met je zeilboot voor anker of zet voet aan vaste wal en slenter door de straatjes van één van de historische steden.

Zeilboot huren Ibiza

Ibiza is een heerlijk eiland om een zeilboot te huren. Naast het uitbundige uitgaansleven heeft het eiland de echte natuurliefhebber veel te bieden. Het prachtige groene binnenland is ongerept en de kustlijn afwisselend met azuurblauwe baaien en indrukwekkende rotspartijen.

Formentera is het kleinste bewoonde eiland van de Balearen. Dit kleine eiland met haar talrijke lange stranden en verlaten baaien ligt op twee uur zeilen van Ibiza.  Een waar paradijs met een rijke vegetatie aan dennenbomen en palmen. Op het eiland heerst een rustige en relaxte sfeer.

Zeilboot huren Menorca

Menorca is groter dan party eiland Ibiza en kleiner dan het toeristische Mallorca.  Het is hier rustiger en het aanbod zeilbooten is vrij klein.  De helft van het eiland is natuurgebied  en uitgeroepen tot 'genetisch reservoir' voor een aantal zeldzame dieren zoals arenden en waterschildpadden.  Hier vind je prachtige stranden en idyllische ankerplaatsen met prehistorische grotten.

Zeilboot huren Balearen

Een zeilboot huren (bareboat) in de Balearen is eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar. Lees meer over onze werkwijze, tarieven en onze hoge kwaliteitsstandaard op de speciale informatiepagina zeilboot huren.

Typisch Balearen

  • Grote ankerbaaien
  • Levendige havens
  • Hoge rotsachtige bergen
  • Prachtig helder water
  • Uitgestrekte stranden
  • Vaarbewijs verplicht
  • Geschikt voor kinderen
  • Wind: 2- 6 Bf
  • dagafstanden: 5– 20 Nm

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie. Of kijk nu in ons online systeem bij Hoe huur ik een zeilboot. Vul je criteria in en bekijk de lijst van beschikbare zeilboten.

Vertrekhavens

Onze starthavens: Palma de Mallorca, San Antionio bij Ibiza en Ciutadella bij Menorca

Het weer in Ibiza – Mallorca - Menorca

De Balearen hebben een typisch Middellandse Zee klimaat. Het weer is vergelijkbaar met Griekenland en Turkije, net zo warm en zonnig en de zeilomstandigheden zijn ideaal te noemen. De wind komt meestal vanuit het noord westen. Overal vele boeien, kleine beschutte havens en grote ankerbaaien.  Lekkere wind en toch beschermd genoeg voor plezierig en onbekommerd zeilgenot.

Vele tevreden vakantie vierende zeilers gingen je al voor. Lees hun verhalen en reisverslagen en laat je overtuigen van de kwaliteit van onze diensten en zeilboten.

Vraag direct een offerte aan of neem voor meer informatie/vragen contact met ons op

Fotoalbum van een zeilvakantie in Ibiza en Formentera.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Contact opnemen Offerte aanvragen 

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.

Vraag een offerte aanNeem contact op