Zonnige Zeilvakanties
Zeilboot huren Turkije

Zeilboot huren Turkije

Huur een zeilboot in Turkije en geniet van een zeilvakantie in Oriëntaalse sferen.

Turkije, het bijzondere land dat Azië en Europa verbindt is een heerlijke zeilbestemming. Het klimaat is warm en de zeilomstandigheden zijn goed.
Huur een zeilboot in Turkije en geniet van de schitterende kust met mooie, baaien en pittoreske vissersdorpjes. Het heldere, schone water nodigt uit voor een duik terwijl je met je zeilboot voor anker ligt. Bezoek ’s avonds één van de  plaatsjes en laat je onderdompelen in Oriëntaalse sferen met levendige marktjes, gezellige restaurantjes en gastvrije bevolking. Geniet van een ultieme zeilvakantie en huur een zeilboot in Turkije.

Zeilboot huren in Turkije

Een zeilboot huren (bareboat) in Turkije is eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar. Lees meer over onze werkwijze, tarieven en onze hoge kwaliteitsstandaard op de speciale informatiepagina zeilboot huren.

Typisch in Turkije

  • Kristalhelder snorkelwater
  • Kustlijn met grote bergen en diepe ankerbaaien
  • Döner kebab en thee
  • In elke baai één restaurant
  • Zeilen langs groene bergkusten
  • Veel voor anker liggen
  • Ideaal voor kinderen
  • dagafstanden: 10– 25 Nm
  • Wind: 2- 5 Bf

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie. Of kijk nu in ons online systeem bij Hoe huur ik een zeilboot. Vul je criteria in en bekijk de lijst van beschikbare zeilboten.

Zeilboot huren in Turkije is ideaal voor gezinnen met kinderen

Turkije is voor gezinnen met kinderen een ideale zeilvakantie bestemming. Kinderen dartelen in het schoonste zeewater van Middellandse Zee en maken kennis met de rijke cultuur van dit prachtige land.

Zeilgebied Turkije

Wanneer je een zeilboot huurt en er op trekt in het Turkse zeilgebied kun je rekenen op prachtige ongerepte natuur. Lagunes, inhammetjes, baaien en strandjes die alleen per zeilboot bereikbaar zijn, nodigen uit tot een avontuurlijke verkenningstocht, ver weg van de drukte en lawaai.
Maar ook gezellige haventjes met terrasjes op boulevards zullen je verleiden om aan te leggen en te proeven van Turkse specialiteiten. En omdat je vaart met een gehuurd zeilboot bepaal je helemaal zelf wat je wilt doen.

Het weer in Turkije

Het lijkt wel alsof de zon bij de prijs is inbegrepen wanneer je in Turkije een zeilboot huurt. De zon kan soms verzengend branden en dan is het heerlijk verkoelend om op het water te zitten. Of je neemt gewoon een verfrissende duik vanaf jouw zeilboot. De zeilomstandigheden zijn echt ideaal. Een lekkere wind en door de kustlijn beschermd genoeg voor een onbekommerde zeiltocht.
De zwoele nachten zijn meestal windstil en in de loop van de ochtend steekt de wind op uit meestal noordwestelijke tot westelijke richting. Aan het eind van de middag is de wind het sterkste tot circa 5 Beaufort. Lekkere wind en toch beschermd genoeg voor plezierig en onbekommerd zeilgenot.

Vertrekhavens

Bodrum, Orhaniye, Marmaris, Göcek en Fethiye.

Vele tevreden vakantie vierende zeilers gingen je al voor. Lees hun verhalen en reisverslagen en laat je overtuigen van de kwaliteit van onze diensten en zeilboten.

Vraag direct een offerte aan of neem voor meer informatie/vragen contact met ons op

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Contact opnemen Offerte aanvragen 

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.

Vraag een offerte aanNeem contact op