Zonnige Zeilvakanties
Zeiljacht huren Caribbean

Zeiljacht huren Caribbean

Beleef een exotisch avontuur, ontdek al zeilend de Caribbean

Als er één zeilgebied ter wereld tot de verbeelding spreekt is het de Caribbean wel. En de populariteit neemt alleen maar toe. Niet in het minst door het snorkel paradijs dat in de Caribbean te vinden is. De spectaculaire onderwater wereld toont zich daar in alle glorie. Schitterende koralen, magnifieke riffen en kleurige vissen vragen gewoon om een duik naar een onvergetelijke herinnering.

Ook aan land is er genoeg te beleven. Bezoek kleine pittoreske West-Indische dorpjes met levendige straatmarkten. Of maak een fikse klim naar de top van een vulkaan en rust uit in een heet mineraalbad midden in de jungle. Bezoek ’s avonds een swingend strandfeest met steelbands en planters punch zoals alleen de Caribbeans die kunnen geven. Huur een zeiljacht in de Carribean en beleef je eigen exotisch zeilavontuur op dit stukje paradijs op aarde.

Zeiljacht huren Caribbean

Een zeiljacht huren (bareboat) in de Caribbean via Zeilnet is eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar.Direct zeiljacht huren 

Typisch in Caribbean

 • Zonnigste winterbestemming ter wereld
 • Prachtige zandstranden met palmbomen
 • Zeewater en wind hele jaar 28-30C
 • Voor anker in baaien en achter het rif
 • Zelfgevangen vis
 • Rum punch en piña-colada
 • Constante oostpassaat, windkracht 4 tot 6
 • Swingende merengue, reggae, soca en calypso
 • Walvissen, dolfijnen, vliegen vissen en tonijnen
 • Vrolijke en zorgeloze Caribische volkscultuur
 • Snorkelen tussen kleurige koraalvissen

Boek direct een zeiljacht in de Caribbean, vraag een offerte aan of lees verder voor meer info

Het Caribisch zeilgebied

Het Caribisch zeilgebied strekt zich uit van Florida tot Venezuela. In het zuidelijke deel van dit gebied liggen de tropische paradijsjes die de Windward Islands genoemd worden. Het ene eiland is smaragdgroen en bergachtig met uitbundige junglepracht en kleine tussen palmbomen verscholen West Indische dorpjes. Het andere niet meer dan een met een tiental wuivende palmbomen begroeide witte zandplaat in een turkooizen koraalzee. Al deze schitterende eilanden maken van de Windwards een droombestemming om met je gehuurde zeiljacht naar toe te varen.

Klimaat en beste reistijd

Reizen is het gehele jaar door goed mogelijk in het Caribische gebied, maar de beste reistijd is de droge periode, die valt tussen december en juni. Constante passaatwind uit noordoost of oost, windkracht 4 tot 6. ’s Zomers lichtere winden en dit is ook de regentijd op de Caribische eilanden: seizoen waarin wervelstormen kunnen voorkomen. Buien zijn krachtig tot stormachtig en meestal van korte duur. November en juni zijn overgangsperiodes van nat naar droog seizoen.

Vertrekhaven

Onze starthavens: Martinique,  St. Maarten, BVI/Tortola, Grenada

Vele tevreden vakantie vierende zeilers gingen je al voor. Lees hun verhalen en reisverslagen en laat je overtuigen van de kwaliteit van onze diensten en zeiljachten.

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Contact opnemen Offerte aanvragen 

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.

Vraag een offerte aanNeem contact op