Zonnige Zeilvakanties
Zeiljacht huren Ibiza

Zeiljacht huren Ibiza

Kom zeilen rond de prachtige eilanden Ibiza en Formentera 

Een zeiljacht huren in Ibiza brengt veel afwisseling tussen prachtige stranden, grote ankerbaaien en gezellige steden met vele bars en restaurants.  Het zeilgebied is niet ingewikkeld en er is een ruime keuze tussen natuur, cultuur en allerlei evenementen. Zeilen rond Ibiza betekent iedere dag zon, helder blauw water en een lekkere zeilwind. Op eigen anker genieten van de meest natuurlijke en prachtige baaien.  Of beleef een bruisend nachtleven op  party eiland Ibiza.  Bezoek de schilderachtige vissersdopjes en uitstekende restaurants. Geniet van de rust en relaxte sfeer op het kleine eiland Formentera.  Overgoten door zon en zee, met elke dag een nieuwe bestemming aan de horizon.  Dat is zeilen rond Ibiza en Formentera.

Zeiljacht huren Ibiza Direct zeiljacht huren 

Ibiza biedt naast mooie witte stranden een exorbitant uitgaansleven. Het eiland is het meest westelijk gelegen eiland van de Balearen. Langs de kust vinden we legio prachtige baaien met witte zandstranden tussen hoge rotspartijen. Dit zijn beschutte ankerplaatsen om de nacht door te brengen of voor een lunchstop.

Formentera is het kleinste bewoonde eiland van de Balearen. Dit kleine eiland met haar talrijke lange stranden en verlaten baaien ligt op twee uur zeilen van Ibiza.  Een waar paradijs met een rijke vegetatie aan dennenbomen en palmen. Op het eiland heerst een rustige en relaxte sfeer.

Onze klanten geven ons een 9.49.4

.

Perfect, zeker aan te bevelen. Zeer positieve ervaring. In de aanloop/voorbereiding naar de reis, was er sprake van een flexibele opstelling van Zeilnet met snelle reacties op e-mails e.d.  Veel kennis over de verschillende vaargebieden. 

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie. 

Typisch Ibiza en Formentera

  • Uitgestrekte stranden
  • Grote ankerbaaien
  • Prachtig helder water
  • Levendige havens
  • Klein Vaarbewijs 2 verplicht
  • Geschikt voor kinderen
  • Wind: 2- 6 Bf
  • dagafstanden: 5– 20 Nm

Vertrekhaven

San Antionio bij Ibiza 

Het weer in Ibiza - Formentera

Ibiza heeft een typisch Middellandse Zee klimaat. Het weer is vergelijkbaar met Griekenland en Turkije, net zo warm en zonnig en de zeilomstandigheden zijn ideaal te noemen. Overal vele boeien en grote ankerbaaien.  Lekkere wind en toch beschermd genoeg voor plezierig en onbekommerd zeilgenot. Er zijn niet veel havens in Ibiza. En de havens die er wel zijn, zijn heel duur. 

Snel zeiljacht zoeken:

Online prijzen


Huur je op deze manier je zeiljacht? Ook dan kun je rekenen op onze service.

Vluchten:

Met www.transavia.com kun je vanaf: Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven rechtstreeks naar Ibiza vliegen. Deze locaties hebben verschillende vertrektijden en  ook verschillende  prijzen. www.vueling.com/nl  vliegt vanaf Amsterdam en soms ook Rotterdam. www.ryanair.nl  vliegt ook rechtstreeks op Ibiza vanaf:  Eindhoven, Brussel -Zaventem en Brussel- Charleroi. Vaak erg goedkoop. Voor al deze maatschappijen geldt: boek zo snel mogelijk als de prijs laag is, hoe dichter bij de vertrekdatum des te duurder wordt het.

Wil je dat Zeilnet een zeiljacht zoekt?

Maak je wensen bij ons bekend, betreffende starthaven, lengte, aantal cabines, bouwjaar en comfort en wij gaan op zoek naar de perfecte match voor een fantastische zeilvakantie.

Vraag direct een offerte aan of neem voor meer informatie/vragen contact met ons op   

Fotoalbum van een zeilvakantie in Ibiza & Formentera

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Contact opnemen Offerte aanvragen 

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.

Vraag een offerte aanNeem contact op