Zonnige Zeilvakanties
Zeiljacht huren Kroatië

Zeiljacht huren Kroatië

Het huren van een zeiljacht in Kroatië is de ideale vakantie

Kroatië is een waar paradijs voor zeilers. Zeilen in Kroatië betekent iedere dag heerlijk zeilen van eiland naar eiland met een heerlijke zeebries. Een perfecte mix van ideaal zeilweer, mooie omgeving, cultuur en natuur biedt iedere zeilvakantieganger wat wils. Huur een zeiljacht in Kroatië en ontdek de prachtige kust met eindeloos eilanden, baaien, stranden en helder blauw water. Kroatië is een fantastisch vakantieland voor liefhebbers van watersport en zeilers in het bijzonder. Gezinnen vinden hier alles voor een heerlijke zeilvakantie.

Zeiljacht huren in Kroatië

Een zeiljacht huren (bareboat) in Kroatië via Zeilnet is eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar.Direct zeiljacht huren 

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie.

Typisch in Kroatië gebied:

  • Schilderachtige middeleeuwse vestingstadjes
  • Grote en ruige berglandschappen
  • Duizenden kanaalkust eilanden
  • Makkelijk per auto bereikbaar
  • National Parken als Kornatie en Krka
  • Vaarbewijs verplicht
  • Zeer geschikt voor kinderen
  • Havenkosten
  • Wind: 2- 5 Bf

Zeilgebied Kroatië

De zuidkust van Kroatië, ook wel Dalmatische kust genoemd, is bekend door de tienduizenden eilandjes die het zeilgebied goed beschutten. De omgeving is heel gevarieerd. De soms indrukwekkend ruige rotsgebergten langs de kust worden afgewisseld door prachtige stranden en idyllische haventjes. Het gebied herbergt behalve de vele ankerplaatsen ook een aantal goed uitgeruste jachthavens.
De wateren van Dalmatië bieden zowel beginnende als ervaren zeilers uitdaging op hun eigen niveau. Om een zeiljacht te kunnen huren in Kroatië is een vaarbewijs is verplicht. Bij vele verhuurders is ook een marifooncertificaat verplicht.
Voor de kinderen is het ongelofelijk heldere warme water een uitkomst. Lekker rond spartelen, snorkelen en genieten aan dek van de warmte van de zon.
In Kroatië tref je op sociaal, cultureel en culinair gebied veel Balkan, Italiaanse en Griekse invloeden aan.

Het weer in Kroatië

Het weer is vergelijkbaar met Griekenland en Turkije, net zo warm en zonnig en de zeilomstandigheden zijn ideaal te noemen. Lekkere wind en toch beschermd genoeg voor plezierig en onbekommerd zeilgenot. Van voor- tot najaar wordt het weer beheerst door de Maestral, een karakteristieke wind uit het noordwesten. Een ideale zeilwind. De soms gevreesde noordenwind “Bora” is minder sterk in deze omgeving.

Vertrekhavens

Onze starthavens: Pula, Zadar, Sukosan, Biograd, Zaton, Trogir, Split en Tucepi zijn zowel met de auto als het vliegtuig goed bereikbaar.


Vele tevreden vakantie vierende zeilers gingen je al voor. Lees hun verhalen en reisverslagen en laat je overtuigen van de kwaliteit van onze diensten en zeiljachten.

Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie.

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.