Zonnige Zeilvakanties
Zeiljacht huren Malta

Zeiljacht huren Malta

Kom zeilen in Malta voor een zeilvakantie met zon en glashelder water

Malta is gezegend met een buitengewoon mooie en ongerepte natuur.  Massieve rotsen, welke prachtige baaitjes met kristalhelder water verbergen, en avontuurlijke grotten.  Door de diepe inhammen in de kust heeft Malta talrijke haventjes, rotsige baaien en enkele zandstranden.  Een zeilvakantie rond deze eilandengroep, biedt  naast een heerlijk klimaat en kristalhelder water ook een schat aan cultuurhistorische bezienswaardigheden. De historische binnenstand van Valletta is een must-see en een bezoek aan het Malta Maritiem Museum is zeker de moeite waard.

Zeiljacht huren Malta

Een zeiljacht huren in Malta via Zeilnet is eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar.Direct zeiljacht huren 

Eiland Gozo en Azure Window

In het westen van het eiland Gozo kun je een bijzonder natuurfenomeen bekijken: Azure Window. Aan Dwejra Bay vind je deze natuurlijke brug, die ontstaan is omdat zee en wind een gat hebben geslepen in de hoge rots.  Hierdoor is een metershoog raam ontstaan waar je doorheen kunt kijken vanaf de rotsen ten zuiden van de Azure Window.

Eiland Comino en Blue Lagoon

De turkooisblauwe lagune ten zuidwesten van het eiland Comino is dé toeristische attractie van het eiland. De Blue Lagoon is een begrip in Malta. Nergens op het eiland vind je zo'n grote plek met de prachtige turkooisblauwe weerspiegeling van het water als hier.

Typisch in Malta

  • Historische binnenstad van Valletta
  • Blue Lagoon bij het eiland Comino
  • Avontuurlijke grotten
  • Dromerige vissershaventjes
  • Azure Window bij het eiland Gozo
  • Zwemmen en snorkelen in kristalhelder water
  • Woeste rotskust
  • Wind: 2-5 Bft
  • Dagafstanden: 5-25 Nm

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie. Of kijk nu in ons online systeem bij Direct zeiljacht huren . Vul je criteria in en bekijk de lijst van beschikbare zeiljachten.

Zeilgebied Malta

Het zonovergoten Malta is een één van de kleinste landen aan de Middellandse Zee en ligt op nog geen 100 km onder Sicilië. Malta bestaat eigenlijk uit drie eilanden:  Malta, Gozo en het onbewoonde eiland Comino.  Dit geeft het vaargebied aantrekkelijke extra mogelijkheden. De kleine eilanden zijn een stuk rustiger en minder toeristisch, dus reden genoeg om ze te bezoeken.

Het weer in Malta

Het weer is vergelijkbaar met Griekenland en Italië, net zo warm en zonnig en de zeilomstandigheden zijn ideaal te noemen. Lekkere wind en toch beschermd genoeg voor plezierig en onbekommerd zeilgenot. Vanaf september kan de wind trouwens wel behoorlijk toenemen, wat dan weer een buitenkansje is voor de geoefende zeiler.

Vertrekhavens

Jachthaven Birgu Grand Harbour bij Valletta

Vele tevreden vakantie vierende zeilers gingen je al voor. Lees hun verhalen en reisverslagen en laat je overtuigen van de kwaliteit van onze diensten en zeiljachten.

Vraag direct een offerte aan of neem voor meer informatie/vragen contact met ons op.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Contact opnemen Offerte aanvragen 

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.

Vraag een offerte aanNeem contact op