Antwoorden op veelgestelde vragen over het coronavirus. Lees meer
Zonnige Zeilvakanties
liggen-aan-dek1.jpg

Familie Zeilen - zeilen met kinderen

In de schoolvakanties met je kinderen zeilen in zonnige streken

Op zeilavontuur in Griekenland, Kroatië, Turkije, Italië, Sardinië, Ibiza, Mallorca, Canarische eilanden met kinderen/tieners

Het is erg leuk om in de schoolvakanties met je kinderen te gaan zeilen in zonnige streken.
Vooral tijdens de schoolvakanties genieten ouders en kinderen van zon, zee en samen zijn. Wat een feest om zo nieuwe speelkameraadjes te vinden en lekker aan te rommelen op het strand, in de bijboot of in de voorcabine van de grootste boot.

Elk jaar weer nemen vele families met kinderen/tieners deel aan onze flottieljes en familie meezeilvakanties.

Wat maakt het zo leuk?

 • Mooi stabiel weer
 • Lekker zwemwater
 • Strandjes
 • Veel andere kinderen/tieners
 • Een bevolking die gek is op kinderen
 • Eigen keuken mee aan boord voor de pannekoeken!!
 • Op avontuur gaan met de bijboot
 • Visjes vangen in de haven
 • Elke dag nieuwe plekjes verkennen
 • Uitsluitend Nederlandstalige deelnemers
 • Zeilroutes die zeer geschikt zijn voor kinderen


De zeilgebieden

Zeilnet organiseert familie meezeilvakanties in Griekenland, TurkijeKroatië , Italië  

Vragen? Neem gerust contact op met ons of vraag een offerte aan voor een geweldige Zeilnet zeilvakantie

Meezeilen op het moederschip van de flottielje

Gezinnen met kinderen die geen of weinig zeilervaring hebben kunnen meezeilen op het moederschip van de flottielje. Je zeilt met je eigen gezin, een enthousiaste Zeilnet schipper op een zeiljacht in een vloot met andere Nederlandse gezinnen.
Je wordt op de boot ontvangen door één van onze ervaren schippers. De 8 of 15 daagse zeiltocht voert je langs mooie baaitjes met leuke zwemplekken, naar gezellige restaurants en leuke plaatsjes. s ’Avonds kun je in een restaurant met z'n allen gezellig eten. Uiteraard is niets verplicht. Wil je liever zelf koken in de kombuis of uit eten met je eigen gezin? Doen! Het is jullie vakantie.

Slapen onder de sterren

Je slaapt aan boord van het moederschip van de flottielje in een hut of in een kooi in de kajuit. De grote salon, koelkast, toilet/douches, dekdouche, compleet uitgeruste kombuis, grote kuip en makkelijke zwemtrap zorgen voor een prettig verblijf aan boord.Het is heel populair om in de warme  zomermaanden aan dek te slapen.

Zeilervaring is niet nodig

Meezeilen met je gezin is vooral vakantie. En je hebt voor deze zeilvakantie geen zeilervaring nodig. Wil je tijdens de vakantie wat leren van het reilen en zeilen aan boord van een modern zeiljacht? Geen probleem want de schipper geeft graag het roer aan jou over en brengt je de basis van het zeilen bij. Maar als je gewoon op het dek wilt relaxen is dit geen probleem. Je hebt immers een vakantie geboekt.

Schippers

Onze schippers zijn enthousiaste zeilers, houden van gezelligheid en zijn graag actief in de weer met mensen. Met hun ervaring in de zeilgebieden en de liefde voor het zeilen zijn ze de perfecte gastheer/gastvrouw aan boord van je zeiljacht. Zij zullen in overleg jouw vakantie perfect afstemmen op jouw wensen.

Voor zeilen met kinderen moet je dus bij Zeilnet zijn.

Wij waren de eerste die het mogelijk maakte en hebben de ervaring om uw zeilvakantie met kinderen tot een onvergetelijk succes te maken.

Vele tevreden vakantie vierende zeilers gingen je al voor. Lees hun verhalen en reisverslagen en laat je overtuigen van de kwaliteit van onze diensten en zeiljachten.

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie.