Zonnige Zeilvakanties
2016-flottielje-zeilen-griekenland-nw.jpg

Meezeilen Griekenland

Stap aan boord, zeil mee en beleef een historisch leuke vakantie in Griekenland

Meezeilen in Griekenland... als een Griekse god! Griekenland is de bestemming voor zeilvakanties binnen Europa. Het is relatief dichtbij en toch totaal uniek. Zeil mee op de Middellandse Zee voor de idyllische kust en vele prachtige eilanden van Griekenland. Geniet van de zon, zee, de gastvrije lokale bevolking en alles wat dit goddelijke land te bieden heeft.

Prijzen en vertrekdata Athene

Prijzen en vertrekdata Levkas

Griekenland is meer dan zeilen alleen

Zomaar een greep uit de talloze mogelijkheden van deze zeilbestemming: slenter zorgeloos over gezellige boulevards of wandel zonder benul van tijd door oeroude olijfgaarden. Bezoek imposante bouwwerken uit de Griekse oudheid daar waar onze moderne beschaving zijn oorsprong vond. Geniet van de rijke Griekse keuken in één van de vele sfeervolle authentieke restaurantjes. Stap aan boord, zeil mee en beleef een zorgeloos mythisch zeilavontuur!

Boek nu of lees verder voor meer informatie over meezeilen in Griekenland

Zeilgebieden Griekenland

We varen in Griekenland in twee zeilgebieden: zeilgebied Athene en zeilgebied Lefkas.
In beide gebieden meer je aan in een aantal van de talloze typische haventjes omgeven met gezellige terrasjes en de kenmerkende witte huisjes met blauwe vensters. Je kunt zwemmen en snorkelen in glashelder water. Voor de deelnemers die de smaak te pakken hebben gekregen van het meezeilen hebben onze schippers een extraatje in petto: een nadere introductie in de geheimen van het zeilen met de wind.

Zeilgebied Athene

Vanuit Athene kun je meezeilen op de diepblauwe wateren van de Saronische en Argolische Golf. De keuze van ons zeilgebied combineert de levendigheid van eilanden als Aegina, Poros, Hydra en Spetses met stille baaien en kleine traditioneel gebleven vissersplaatsjes op de Peloponnesus.

Klik hier voor de prijzen en vertrekdata

Zeilgebied Levkas

Vanuit Levkas vaar je op de Ionische Zee. Dit zeilgebied is qua zeilomstandigheden wat rustiger. Wind en water zijn wat kalmer waardoor het zich uitstekend leent voor gezinnetjes die willen meezeilen.

Klik hier voor de prijzen en vertrekdata

Vragen? Neem gerust contact op met ons of boek direct een geweldige Zeilnet zeilvakantie

meer weten over meezeilen
video over meezeilen
onze schippers
reviews
veelgestelde vragen