Zonnige Zeilvakanties
Frankrijk
Submenu Zeilvakantie Frankrijkpijltje

Zeilvakantie Frankrijk

Een zeilvakantie in Frankrijk voor zon, zee en zeilen

Zet voor een zonnige zeilvakantie koers richting Frankrijk. De zuidkust van Frankrijk is een heerlijk gebied om met een zeiljacht te verkennen. Proef de mediterrane sfeer die levendige, mondaine badplaatsen als Antibes, Cannes en St. Tropez of jachthavens als Bormes les Mimosas of Port Pin Rolland uitademen.
Bezoek tijdens je zeilvakantie in Frankrijk de rustiger en schitterende Gouden Eilanden voor de kust van Toulon. Les Iles d’Or zijn betoverende paradijsjes in een azuurblauwe zee. De rotsformaties langs de kust zijn indrukwekkend en de baaien prachtige plekken om tijdens je zeilvakantie voor anker te gaan. Bezoek ’s avonds een plaatselijk restaurant en geniet van de Franse keuken, geurende pijnbomen en tjirpende krekels.

Zeilvakantie in het mooie zeilgebied van Corsica

Corsica is een prachtige bestemming voor een zeilvakantie met een heerlijk klimaat en perfecte zeilwind. Je zeilt langs de kustlijn van het bergachtige Corsica waar imposante rotsen en zandstranden elkaar afwisselen. Maak een oversteek naar Elba en Sardinië of de betoverende Maddalena archipel. Of ga na een dag zeilen in één van de baaien voor anker en neem een duik in het turquoise water. Voor een zonnige zeilvakantie is Corsica een

Vraag nu een offerte aan of lees verder voor meer informatie over zeilen in Frankrijk

Zeiljacht huren zeiljacht-huren-frankrijk Zeilen rond Corsica is genieten van goede wind, heerlijk eten en fantastische zeilgebieden. Huur een zeiljacht in Frankrijk en ontdek de leukste plekjes en locaties waar je normaal nooit zou komen.

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Contact opnemen Offerte aanvragen 

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.

Vraag een offerte aanNeem contact op