Zonnige Zeilvakanties
Seychellen
Submenu Zeilvakantie Seychellenpijltje

Zeilvakantie Seychellen

De Seychellen, droombestemming voor een heerlijke zeilvakantie

De schitterende eilandengroep de Seychellen is een ware droombestemming voor een ultieme zeilvakantie. De meer dan 115 eilanden van deze bijzondere archipel zijn gelegen in de Indische Oceaan, ruim duizend kilometer uit de kust van Oost-Afrika. Een zeilvakantie in de Seychellen betekent zeilen in ideale zeilomstandigheden terwijl je geniet van de lome deining van de oceaan. De passaatwind waait altijd, het klimaat is heerlijk en de schoonheid van de natuur is overweldigend.

Tropische zeilvakantie in de Seychellen

Een groot deel van de Seychellen is alleen per boot bereikbaar en nog onbewoond. Geniet tijdens je zeilvakantie in de Seychellen van de maagdelijke witte stranden en heldere, turquoise baaien waar je heerlijk voor anker kunt gaan.
De natuur van de Seychellen is bijzonder; opvallende zwartgranieten rotsen op hagelwitte stranden, tropische bossen en unieke diersoorten zoals de reuzenschildpad. De wereld onder water is een duik meer dan waard. Bontgekleurde, tropische vissen zwemmen tussen mooie koraalriffen. Een zonnige zeilvakantie in de Seychellen betekent voor iedere zeiler genieten van een bijzonder paradijs.

Vragen? Neem gerust contact op met ons of lees verder voor meer informatie over zeilvakanties in de Seychellen.

Zeiljacht huren zeiljacht-huren-seychellen Zeilen in de Seychellen is genieten van zon, zee en spectaculaire onderwater wereld.
Huur een zeiljacht in de Seychellen en beleef je eigen exotisch zeilavontuur op dit stukje paradijs op aarde.

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Contact opnemen Offerte aanvragen 

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.

Vraag een offerte aanNeem contact op