Zonnige Zeilvakanties
" media="(min-width: 768px)"> " media="(max-width: 767px)"> zeilen1.jpg" width="1180" height="245" class="scale-with-grid" alt="Jachthuur" fetchpriority="high"/>

Jachthuur

Het huren van een zeiljacht is de ideale vakantie.

Jachthuur, bareboat zeilen, een juiste keuze!

Een zeilvakantie voor de ervaren zeiler. Heb je zeilervaring en wil je graag op eigen gelegenheid een vaargebied verkennen? Dit noemen we Bareboat zeilen. Wij werken samen met internationaal gerenommeerde charterbedrijven die een groot assortiment zeiljachten hebben. Maak je wensen bij ons bekend, betreffende lengte, aantal cabines, bouwjaar en comfort en wij gaan op zoek naar de perfecte match voor een fantastische zeilvakantie. Bij Zeilnet houden we het simpel: huur een zeiljacht... en hijs de zeilen!

Jachthuur bij Zeilnet:

Maak je wensen bij ons bekend, betreffende starthaven, lengte, aantal cabines, bouwjaar en comfort en wij gaan op zoek naar de perfecte match voor een fantastische zeilvakantie.

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie of neem voor meer informatie/vragen contact met ons op

Hoe huur je een zeiljacht via de online database?

  1. Kies je land van bestemming in de online database. (in de linkerkolom)
  2. Selecteer je voorkeur voor haven of regio uit de lijst.
  3. Kies begin datum (bij voorkeur op zaterdag) en periode.
  4. Klik op de knop “Zoek”
  5. Kies met de zoekcriteria het juiste zeiljacht
  6. Klik op de prijs
  7. Vul het formulier in en vraag om een vrijblijvend voorstel
  8. Per e-mail krijg je een vrijblijvend voorstel toegestuurd
  9. Per e-mail kun je het voorstel bevestigen aan ons als boeking

Huur je op deze manier je zeiljacht? Ook dan kun je rekenen op onze service.

Welke ervaring heb ik nodig om een jacht te huren?

Wil je een zeiljacht huren, dan is ervaring als schipper noodzakelijk. Vanzelfsprekend moet je onder alle omstandigheden alle handelingen - samen met je bemanning - kunnen uitvoeren. Schippers met ruime IJsselmeer- en/of Noordzee-ervaring kunnen in de regel zelfstandig varen op de Middellandse zee en het Caraïbisch gebied.

Huur je een zeiljacht op een van deze bestemmingen? Je vindt er ook zeilroutes, verslagen van zeilreizen, tips. En alle noodzakelijke informatie. Daarnaast kunnen we je persoonlijk verder helpen, we zeilen zelf al lang in deze gebieden.

Zeilnet regelt al je wensen en staat klaar om je te voorzien van tips en advies.
Reden genoeg dus om  contact met ons op te nemen, een  offerte te vragen 

Welk zeilgebied?

Voor bareboat zeilen is redelijk tot ruime zeilervaring nodig en dat is afhankelijk van het vaargebied.
Er is veel variatie in de zeilgebieden, waar je heerlijk kunt zeilen. Er zijn gebieden zeer geschikt voor de beginnende zeiler en andere gebieden zijn voor de meer ervaren zeiler. Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden, neem dan contact met ons op en wij vertellen je hier graag meer over. Wij denken graag met je mee, over een zeilvakantie die geheel aansluit bij jouw wensen.

Vele tevreden vakantie vierende zeilers gingen je al voor. Lees hun verhalen en reisverslagen en laat je overtuigen van de kwaliteit van onze diensten en zeiljachten. Zie ook de  video over bareboat zeilen.

Bareboat zeiljacht huren, of met flottielje?

Als je flottielje wilt varen, huur je ook zelf een zeiljacht. Verschil met bareboat: je zeilt met andere zeiljachten van haven naar haven, met begeleiding van een ervaren Nederlandse schipper. Op het schippersjacht varen vaak meezeilers mee.

Wat is flottielje precies, wat zijn de routes?

Flottielje biedt extra gezelligheid en dankzij de begeleiding krijg je tijdens de reis allerlei handige tips en assistentie als dat nodig is. Het is speciaal aan te bevelen als je nog niet heel ervaren bent of met kinderen zeilt.

De gebieden

Zeilnet organiseert flottieljes in  Griekenland, Turkije, Kroatië en Italië.
Flottielje zeilen in Griekenland, Turkije, Kroatië, Italië

Alle flottieljedata 2016

Vraag direct een offerte aan of neem voor meer informatie/vragen contact met ons op

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Contact opnemen Offerte aanvragen 

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.

Vraag een offerte aanNeem contact op