Zonnige Zeilvakanties
Meezeilen Portugal - Algarve

Meezeilen Portugal - Algarve

Meezeilen langs de kust van Portugal - Algarve is een heerlijk ontspannen vakantie

Het schitterende zeilgebied van de Algarve ligt in het zuiden van Portugal. Meezeilen langs deze mooie kust is een bijzondere ervaring. Je geniet van gunstige zeilomstandigheden terwijl je het afwisselende landschap van de Algarve aan je voorbij ziet gaan. Je geniet van een authentieke en relaxte mediterrane sfeer als je zeilt in dit gebied van Portugal. De zeilomstandigheden zijn ideaal omdat de Algarve beschut ligt. Bovendien is de kans erg groot dat je dolfijnen ziet tijdens één van de zeiltochten langs deze mooie kust van Portugal. Kies voor een heerlijke zeilvakantie in Portugal en kom mee zeilen in de Algarve.

Prijzen en vertrekdata meezeilen Portugal - Algarve

 

Leren zeilen?

Wil je wel leren sturen, zeilen hijsen en navigeren of je al aanwezige ervaring nog meer in de praktijk brengen dan ben je welkom. De zeilomstandigheden zijn ideaal te noemen. Lekkere wind, maar ook echt groot water, zodat het gevoel van serieus op zee te zeilen echt is. Je geniet niet alleen van deze prachtige kust met een uitstekend klimaat, je bent ook veel op het water.  Varen doen we elke dag enkele uren, zodat er volop tijd is voor een duik in zee en een verkenning aan land. Dat is meezeilen langs de kust van Portugal - Algarve.

Boek nu of lees verder voor meer informatie over meezeilen Portugal - Algarve

Het zeilgebied Portugal 

Ruige kustlijn met indrukwekkende rotsformaties en levendige havens.

Ten westen van de Portugese hoofdstad Faro zeil je langs indrukwekkende rotsformaties met kleine strandjes. Wordt de koers richting het oosten gezet, dan zeil je mee naar oogverblindende lagunes en zandstranden.Niet alleen het landschap is afwisselend. Tijdens je zeiltocht in de Algarve kom je grote, levendige badplaatsen tegen zoals Albufeira en Portimão. Maar ook sfeervolle dorpjes als Lagos en Alvor tref je tijdens het zeilen rond de Algarve aan. 

Ideale zeilwind

De kust van Portugal heeft een typisch Mediterraan klimaat. Het weer is vergelijkbaar met Griekenland en Turkije, net zo warm en zonnig en de zeilomstandigheden zijn ideaal te noemen. Onderweg is er vaak voldoende tijd om te ankeren en te genieten van lekker zwemmen en snorkelen in helder water.

 Prijzen en data


Vragen? Neem gerust contact op met ons op voor een geweldige Zeilnet zeilvakantie

meer weten over meezeilen?
video over meezeilen
onze schippers
reviews
veelgestelde vragen

 

Kaart van Faro, Portugal

 

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.