Zonnige Zeilvakanties
Zeiljacht huren Canarische Eilanden

Zeiljacht huren Canarische Eilanden

Zeilen bij de Canarische Eilanden is voor liefhebbers van zon, zee en zeilen

Geniet elke dag van de zon en het schoonste zwemwater. De zeilomstandigheden zijn ideaal te noemen. Lekkere wind, maar ook echt groot water, zodat het gevoel van serieus op zee te zeilen echt is. De kans is erg groot dat je dolfijnen ziet tijdens één van de zeiltochten.
De meer dan 300 dagen zon per jaar garanderen een heerlijk warme zeilvakantie. Door het perfecte klimaat, de mooie stranden en het indrukwekkende landschap zijn deze vulkanische eilanden een bezoek meer dan waard. Dat is zeilen tussen de Canarische Eilanden. 

Vulkanen, goude stranden en levendige havens.

Lanzarote is het meest noordelijke van de Canarische Eilanden, een archipel in de Atlantische Oceaan, circa 115 kilometer voor de kust van Afrika.  Kenmerkend voor Lanzarote zijn de overblijfselen van vulkanische uitbarstingen, zoals in het indrukwekkende Nationale Park Timanfaye, maar ook de mooie en vooral schone stranden. De stranden bij Punto de Papagayo worden algemeen beschouwd als de mooiste. Je treft voornamelijk witte laagbouw op het eiland aan en deze typische bouwstijl is te danken aan de beroemde schilder en beeldhouwer César Manrique. 

In een weekje zeilen zijn de eilanden Fuerteventura en Graciosa ook mogelijk om te bezoeken, beide met hun eigen charme.
Fuerteventura is van alle Canarische Eilanden het strandparadijs bij uitstek. De Corralejo duinen lijken bijvoorbeeld wel een mini-Sahara.  De schoonheid van de gouden stranden en turquoise zee is fantastisch!

Het kleine eiland Graciosa (27km²)  ligt ten noorden van Lanzarote . Het is niet toeristisch en heeft alleen maar zandwegen. Het heeft slechts ongeveer 600 inwoners en kent maar twee dorpen, Caleta del Sebo en Pedro Barba. De belangrijkste aantrekkingskracht van La Graciosa is waarschijnlijk de bijzondere sfeer die dit eiland ademt. Het is rustig, relaxt en erg ontspannen om een dag hier door te brengen.

Snel zeiljacht zoeken:

Online prijzen

Wil je dat Zeilnet een zeiljacht zoekt?

Maak je wensen bij ons bekend, betreffende starthaven, lengte, aantal cabines, bouwjaar en comfort en wij gaan op zoek naar de perfecte match voor een fantastische zeilvakantie.

Ideale zeilwind

De Canarische Eilanden hebben een typisch Mediterraan klimaat. Het weer is vergelijkbaar met Griekenland en Turkije, net zo warm en zonnig en de zeilomstandigheden zijn ideaal te noemen. Onderweg is er vaak voldoende tijd om te ankeren en te genieten van lekker zwemmen en snorkelen in helder blauw water. 

 

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Contact opnemen Offerte aanvragen 

Vind je deze pagina leuk? Deel het met je vrienden en like op Facebook.

Vraag een offerte aanNeem contact op